Pawshake logo

Find pålidelige huspassere tæt på dig

Download i AppstoreHent den i Google Play
Overnattende kæledyr og huspasning

House Sitting

Topsikker huspasning

Foretrækker dit kæledyr at blive passet i hjemmets trygge rammer? Hvis du med kort varsel får tildelt en ekstra vagt på jobbet eller skal ud at rejse, kan en erfaren hussitter kigge forbi og holde dit kæledyr med selskab.

Læn dig tilbage og slap af, velvidende at en pålidelig og verificeret hussitter fra Pawshake passer godt på både dit kæledyr og dit hjem. Ingen bure, ingen kenneler: Hussitting gennem Pawshake giver ro i sindet og en god mavefornemmelse!

Hvad er huspasning?

En sikker og fleksibel løsning til travle hus- og kæledyrsejere

Denne løsning kombinerer hus- og kæledyrspasning i ét. En hussitter bor i dit hus mens du er væk, og bruger tiden på at hygge om dine kæledyr og holde øje med dit hjem.
Huspasning er den perfekte løsning for alle hunde og katte, der ikke kan lide at blive passet ude, herunder f.eks. hvalpe, ældre katte og hunde eller kæledyr med særlige behov. Pasning i eget hjem er en attraktiv løsning for kæledyr som lider af separationsangst, idet hjemmets velkendte lugte og lyde virker beroligende og derved letter adskillelsen. Det er også den perfekte løsning for andre kæledyr med en forkærlighed for velkendte rammer, herunder fisk, gnavere og andre smådyr i bure, ja sågar bondegårdsdyr. Hvis du har flere kæledyr, er det måske for dyrt eller indviklet at arrangere pasning på et dyrepensionat eller en kennel, og her kan en hussitter derfor være en oplagt løsning.
Din hussitter tager sig ikke kun kærligt af dit kæledyr, men holder også et vågent øje med dit hus mens du er væk. Hussitteren kan f.eks. tage posten ind, vande dine planter og stille skraldespanden ud. Et beboet hus er langt mere sikkert ift at afskrække indbrudstyve. Derfor er det en stor fordel med en synlig hussitter, der regelmæssigt kommer og går.

Derfor er Pawshake unik

Dit hjem og dit kæledyr er i sikre hænder

Huspasning

Dit kæledyr bliver passet i hjemmets vante og trygge rammer af en enfaren og dyreglad hussitter fra Pawshake. Mellem potteplantevanding og postkassetømning skal der nok blive tid til masser af hygge og kæl!

Gratis personligt møde

Lær din hussitter at kende med et uforpligtende og personligt møde Når du har besluttet dig, gennemfører du enkelt og sikkert bookingen på Pawshakes website eller app. Pawshake kvitterer med kæledyrsforsikring, online kundeservice 24/7 og tilfredshedsgaranti.

Sikker og prisvenlig løsning

Du vælger helt selv, hvem som skal bo i dit hjem og passe dit kæledyr. Vores hussittere bestemmer selv deres priser, og derfor er prisniveauet som regel langt mere rimeligt end hos kenneler og dyrepensionater.

Mere end bare kæledyrspasning

Din hussitter bruger masser af tid på at lege med din firbenede ven, ligesom vedkommende også kan hente posten ind, tømme skraldespandene og vande dine potteplanter. Giver sikkerhed og tryghed mens du er ude, og et velpasset hus at komme hjem til.

Meget om ørerne?

Din venlige og lokale hussitter er kun et par klik væk. Bare gå ind på Pawshakes website eller vores mobile app, hvor du starter søgningen ved at indtaste din bopæl. Nu kan du se de mange hussittere i dit lokalområde, der sidder klar til at hjælpe.

5-stjernede anmeldelser

Læs rigtige anmeldelser fra andre tilfredse dyreejere

starstarstarstarstar
House Sitting
Renate, 07-01-2020
Sofia took care of our kitties and stayed with them whilst we have been on Christmas vacation. She took excellent care of both the cats and our home. Everything was in excellent shape. She also managed the unforeseen necessity to treat one cat with medication. It was a great pleasure meeting h ...
Læs mere om Sitter Or Walker For Any Animal!
starstarstarstarstar
House Sitting
Lene, 25-11-2019
Kathrine er sød og venlig og virker til at have meget forstand på katte. Hun kom ud på besøg, før kattene skulle passes for at se kattene (og mig) an, og det synes jeg er helt fantastisk. Jeg kom hjem til et par glade katte - og det betyder meget for mig. Vil helt sikkert bruge Kathrine igen.
Læs mere om Kathrine; Selskabelig Dyrepasser
starstarstarstarstar
House Sitting
Jen, 23-09-2017
Great dog sitter! Dependable, considerate, and communicative.
Læs mere om Animal Carer And Companion
starstarstarstarstar
House Sitting
Anette, 09-09-2019
Vi er så glade for, at vi har fundet Camilla. Hun er rolig og tillidsvækkende, og vores dyr elsker hende. Hun er så omsorgsfuld overfor vores hund og to katte, og vi er helt trygge ved at rejse, når vi ved, at Camilla tager sig af det hele imens.
Læs mere om Ansvarsfuld Og Kærlig Dyrepasser

Er det første gang du booker huspasning?

Sådan fungerer det:

Selvom du aldrig har brug en hussitter til dit kæledyr før, er der ingen grund til bekymring: vi guider dig gennem hele processen på let og overskuelig vis. Følg disse simple trin:

Simpel søgning

Indtast dit lokalområde på Pawshakes website sammen med de ønskede datoer og den ønskede serviceydelse: huspasning. Nu får du vist alle hussitterne i dit lokalområde, og kan gennemgå deres profiler i ro og mag. Læs om tidligere erfaring, udbudte serviceydelser og kundeanmeldelser. Når du har fundet en eller flere passende profiler, er det bare at sende en hurtig besked med dine ønskede datoer og behov.

Personligt møde

Hvis den valgte hussitteren gerne vil passe dit hus på de valgte datoer, er det en god ide først at arrangere et uforpligtende og personligt møde. Lad hussitteren møde din hund, kat eller andre kæledyr, og sørg for at få stillet alle dine spørgsmål. En rundvisning i huset er naturligvis også en oplagt ide. Husk at fortælle hvor du opbevarer vigtige ting som dyrefoder, rengøringsartikler osv.

Gennemfør bookingen

Gik det personlige møde godt? Så skynd dig ind på Pawshake igen for at gennemføre bookingen. Når du booker gennem vores website, aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og Pawshakes tilfredshedsgaranti automatisk. På dette tidspunkt gennemføres betalingen, der dog først udbetales til sitteren efter endt bookingperiode.

Find en hussitter i dit lokalområde

Hussittere tæt på dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Alle serviceydelser

Find den løsning, der dækker netop dig og dit kæledyrs behov perfekt.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

Download i AppstoreHent den i Google Play

Dyreejer

Har du brug for kærlig og kompetent pasning af dit kæledyr? Opret en profil hos Pawshake og find den perfekte sitter i dit nærområde.
Opret profil hos Pawshake som dyreejer

Dyresitter

Vil du gerne give en hjælpende hånd til travle dyrejere? Så bliv sitter hos Pawshake! Det er sjovt, fleksibelt og gratis.
Opret profil hos Pawshake som dyresitter
  1. Hjem
  2. »
  3. House Sitting