pasning af hus

Pasning af hus i dit nabolag?

Pålidelige huspassere tilbyder kærlig i-hjemmet kæledyrspasning

  • Kæledyr er glade for at blive i deres eget hjem
  • Hjem, have og postkasse bliver også sørget for.
  • Sikkerhed for hjemmet giver ro i sindet
  • Kæledyrsforsikring og 24/7 kundeservice inkluderet

Huspasning

Huspasning på Pawshake betyder at en dyrepasser bor i dit hjem og plejer for dine kæledyr mens du er væk.

Hvorfor pasning af hus?

Mens du er ude at rejse eller i tilfælde af en nødsituation: Der er mange mulige grunde til hvorfor du kunne have brug for en huspasser. Som oftest, har du brug nogle til at pleje for dine kæledyr mens du er ude at rejse, om det er forretningsrejse, en forlænget familietur eller en afslappende ferie. Du kunne også have brug for en dyrepasser, hvis du er på hospitalet, eller er nødt til at være væk lige pludselig.

Hvad end årsagen er, så kan du regne med din Pawshake kæledyrs - og huspasser!

Jo flere, jo bedre: Huspasning er en god løsning for kæledyrsejere som har mange dyr, hvor det blive upraktisk at hjemmepasse dem hos dyrepasseren eller utilstrækkeligt at besøge dem kun en eller to gange om dagen. Det fungerer også godt for kæledyr som kan blive stressede ved at komme i et andet miljø end deres hjemvante, eller dyr som lider af separationsangst, hvor de ikke kan være alene mellem besøgene hvor dyrepasseren kommer.

Hvordan fungerer pasning af hus?

Gratis Møde & Hils: Det første skridt er at søge efter en huspasser i dit område, som er ledig og passer til dine behov. Kontakt dem for at arrangere et Møde & Hils så i kan lære hinanden at kende og finde ud af om i et godt match.

Betal via Pawshake: Hvis i kommer godt ud af det sammen, så betal og book via Pawshake.

Gode råd til huspasningen:

  • Udover at pleje for kæledyr, inkluderer huspasning som regel opgaver såsom, at vande planter, tømme postkasse og fylde køleskabet op med frisk mad og drikke før ejerne kommer hjem.
  • Sørg for at lave præcise aftaler omkring hvad der er forventet af huspasseren og om der er nogle dele af hjemmet der er utilgængelige.

Følg med i hvordan dine kæledyr og dit hjem har det: Mens du er væk, kan huspasseren sende dig beskeder og billede opdateringer via Pawshake app'en eller hjemmesiden. På denne måde, behøver du ikke at bekymre dig mens du er væk.

Hvorfor Pasning af hus via Pawshake?

Pålidelige, godkendte og forsikrede: På Pawshake kan du finde troværdige og godkendte kæledyrspassere i dit område. Dine kæledyr er dækket af vores Kæledyrsforsikring under hele opholdet.

Ingen grund til at have dårlig samvittighed: En dedikeret huspasser kan være et rigtig godt alternativ til en nabo eller ven som ser efter dit hjem og dine kæledyr. Mange kæledyrsejere er flove over at spørge venner eller familie om at passe deres kæledyr mens de er væk - en Pawshake kæledyrspasser vil med glæde hjælpe dig!

Pawshake Garanti

  • Lokale dyrepassere
  • Fuld forsikret
  • Ro i sindet

Folket bag Pawshake er klar til at hjælpe.

Kontakt os