Pawshake logo

Hvor og hvornår har du brug for hundeluftning?

Find en som kan lufte din hund når du ikke selv har tid

Hundeluftning

Den bedste hundeluftning

Trænger Fido til lidt ekstra motion? Når du er travlt optaget af jobbet eller andre aspekter af tilværelsen, kan du bruge Pawshake til at finde de bedste hundeluftere i nærheden af dig.

Pawshakes medlemmer omfatter tusindvis af godkendte og pålidelige hundeluftere, der elsker at hygge om hunde. Din hund kommer aldrig til at kede sig eller savne selskab igen!

Hvorfor er motion så vigtigt for din hund?

Motion giver sunde og glade hunde

Vores hundeluftningsservice hjælper med at holde din hund glad og veltilpas på mange forskellige måder.
Alle hunde har brug for mental og fysisk stimulering hver eneste dag. Daglige gåture hjælper din hund med at holde sig i form, hvilket er yderst vigtigt for hundens overordnede sundhedstilstand.
Hvis din hund sidder alene derhjemme dag ud og dag ind, kommer den hurtigt til at kede sig eller bliver rastløs og nervøs. På en eller to daglige gåture i den friske luft kan din hund bevæge sig og få brændt noget energi af, hvilket forebygger destruktiv adfærd i hjemmet. Slut med gennemtyggede sko og ødelagte møbler! På en gåtur i det fri bombarderes din hund med syns- og sanseindtryk, hvilket er en effektiv måde at eliminere kedsomhed og stress. Herudover giver en dejlig lang gåtur også masser af tid til kæl og klap undervejs!

Hvorfor er Pawshake det bedste valg?

Hurtigt, nemt og sikkert

Hundeluftning

Din hund kommer aldrig til at kede sig eller savne selskab igen: kontakt en hundelufter fra Pawshake, der kan gå tur med din hund når du har travlt.

Gratis personligt møde

Lad din hund møde sin nye hundelufter til et uforpligtende personligt møde. Har du fundet den bedste hundelufter til din firbenede ven? Book sikkert og enkelt via Pawshake, og nyd godt af premium kæledyrsforsikring, online support 24/7 og vores tilfredshedsgaranti.

Personlig og prisvenlig service

Gennem Pawshake kan du møde og vælge den perfekte hundelufter til din hund. Vores fritidshundelufterne bestemmer selv deres priser og er som regel billigere end de store virksomheder. Desuden kan du selv bestemme indholdet af gåturen, lige fra aktivt løb eller træning til en helt almindelig gåtur.

Har du ikke tid til at lede?

Det er supernemt at finde den perfekte hundelufter online. Log ind på Pawshakes website eller mobile app, indtast din bopæl, og se det store udvalg af lokale hundeluftere, der bare venter på at møde dig og din hund.

5-stjernede anmeldelser af hundeluftere

Læs rigtige anmeldelser fra glade og tilfredse hundeejere

starstarstarstarstar
Hundelufter
Susann, 15-04-2022
Lenette is very reliable and quick at communicating. She walked my dog a few times and he really liked her. I can recommend her and I will book her again!
Læs mere om Katte Kanin Passer
starstarstarstarstar
Hundelufter
Pernille, 13-04-2022
Great communication with Brian. I believe our puppy was cared for in the best way
Læs mere om Dogs Love Me: The Feeling's Mutual

Derfor er Pawshake unik

Din hund er i sikre hænder

Din hund er beskyttet

Hundelufterne hos Pawshake er pålidelige og verificerede personer fra dit lokalområde, som har oprettet en profil hos os, fordi de simpelthen elsker hunde. Under hele bookingperioden er din hund omfattet af vores premium kæledyrsforsikring, der dækker i tilfælde af ulykker eller sygdom.

Hundeluftning uden dårlig samvittighed

Hvis du selv har for meget om ørerne til at gå med din hund, har din familie, dine naboer og dine venner det højst sandsynligt også! Bruger du Pawshake er der dog ingen grund til at være flov over at bede om hjælp, for hundelufterne på sitet knuselsker hunde og er kun glade for at blive spurgt.

Regelmæssige opdateringer

Hundelufteren sender dig regelmæssige opdateringer mens du er på arbejde, både som tekst og billeder. Du kan også give hundelufteren specifikke instruktioner på forhånd, f.eks. om den ønskede rute, en bestemt park eller at din hund skal have lov til at løbe uden snor.

Find den perfekte hundelufter i dit lokalområde

Hundeluftere i nærheden af dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.
2. Book online

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.
Læn dig tilbage og slap af

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Er det første gang du booker hundeluftning?

Sådan fungerer det

Find og book den bedste hundelufter til din hund på Pawshale - helt enkelt og uden besvær. Bare følg disse simple trin:

Led efter den perfekte hundelufter

Tag et grundigt kig på hundelufterens profil, hvor du kan se billeder af vedkommendes kæledyr, læse om de udbudte serviceydelser og i det hele taget lære personen bag profilen nærmere at kende. Du kan også læse anmeldelser fra andre tilfredse hundeejere, der tidligere har booket den pågældende hundelufter, ligesom du kan tjekke tilgængelighedskalenderen.

Personligt møde

Aftal et uforpligtende personligt møde, inden du gennemfører den endelige booking. Her får du muligheden for at præsentere hunden og hundelufteren for hinanden. Måske kan hundelufteren endda gå en lille prøvetur med din hund. Der er ingen grund til stresse igennem mødet. Brug i stedet lidt tid på at lære hundelufteren at kende ved at stille spørgsmål og fortælle om din hund og jeres vaner.

Book hundeluftning

Gik det personlige møde godt? Gå tilbage til Pawshake og book den ønskede service - dermed er din hund dækket at vores premium kæledyrsforsikring og tilfredshedgaranti hele vejen igennem. Samtidig med bookingen gennemfører du ligeledes betalingen. Hundelufteren modtager dog først betalingen efter endt booking.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufter