hundeluftning

Hundeluftning i dit nabolag?

Find en hundelufter i dit område

  • Daglige gåture holder din hund sund
  • Pålidelige, godkendte og forsikrede hundepassere
  • Skræddersyet til din hunds behov

Hundelufter

Hundeluftning på Pawshake betyder at en hundelufter henter din hund på et aftalt tidspunkt og går en god tur med ham/hende mens du er væk.

Hvorfor hundeluftning?

Travle dage – kedelige dage: Hvis du arbejder ude hele dagen og din hund bliver alene hjemme, kan den nemt komme til at kede sig eller blive ensom. Nogle hunde - især hvalpe eller ældre hunde - kan have brug for at gå på toilettet i løbet af dagen, men de kan ikke komme til det, hvis ikke der er nogle til at tage dem ud. Dette kan være meget stressende for de små vovser. En god gåtur eller tissepause kan gøre din hunds dag så meget bedre.

Motion fremmer trivsel: De fleste hunde har brug for en daglig gåtur, for en balanceret og sund livsstil. Det hjælper dem med at bruge deres sanser, at lugte, se og høre den spændende verden omkring dem og ikke mindst at socialisere med andre hunde og mennesker

Hvis du har en travl hverdag, har du måske ikke tid til at give din pelsven den motion de har brug for. Hvis du har en hundelufter til at komme forbi, kan du komme hjem og nyde din aften fri sammen med din hund. Gå en aftentur med dem, eller hyg dig i sofaen med dem og se en god film.

Hvordan fungerer hundeluftning?

Gratis Møde& Hils: Det første skridt er at søge efter en hundelufter i dit område, som opfylder dine behov og som er ledig. Kontakt dem for at arrangere et Møde & Hils så i kan lære hinanden at kende. Hvis hundelufteren selv har en hund som vil være være med på gåturen, kan jeres hunde blive sikkert introduceret til hinanden.

Betal via Pawshake: Hvis i kommer godt ud af det sammen, kan du booke og betale sikkert og nemt via Pawshake.

Gode råd til hundeluftningen:

  • Hvis hundelufteren henter og bringer din hund fra hjemmet, så sørg for at give dem en nøgle til dit hus eller lejlighed.
  • Lad dem vide hvor de kan finde halsbånd eller sele, snor, legetøj, godbidder og alt andet de kan have brug for på gåturen.
  • Giv hundelufteren en oversigt af din hunds adfærd i forskellige situationer (f.eks. møde med fremmede, han eller hunhunde, cykler osv..) og - meget vigtigt! – del de vigtigste stikord som din hund kender.
  • Lav præcise aftaler omkring hvor hundelufteren bør og ikke bør gå med din hund, om hunden må være løs, om der bør trænes noget specifikt med dem og alt andet som kan være vigtigt for dig og hund vovse.

Følg med i hvad Fido laver:Hvis du har lyst til at følge med i din hunds eventyr, kan du spørge hundelufteren om at sende beskeder og billede opdateringer via Pawshake hjemmesiden eller app'en

Hvorfor Hundeluftning via Pawshake?

Pålidelige, godkendte og forsikrede: På Pawshake kan du finde troværdige og godkendte hundeluftere i dit område. Din hund er dækket af vores Forsikring under hele gåturen.

Ingen grund til at have dårlig samvittighed: En dedikeret hundelufter kan være et rigtig godt alternativ til en nabo eller ven som tager hunde ud. Mange hundeejere føler sig flove over at spørge deres venner eller familie om at passe deres hunde - en Pawshake hundelufter vil med glæde hjælpe dig!

Skræddersyet til din hunds behov: Mens mange professionelle hundeluftere har en fastsat rute og tager mange hunde ud på samme tid, vil de fleste Pawshake hundeluftere kun tage én eller få hunde ud ad gangen.

Din hund kommer ikke godt ud af det med andre hunde? Spørg efter en individuel gåtur.

Du har en lille hvalp eller ældre hund som ikke kan klare hastigheden eller den lange rute med en professionel hundelufter? Find en hundelufter som kan gå en kort og rolig tur med dem.

Din hund er meget energisk og har brug for en lang og omfattende gåtur? Dette kan også blive arrangeret. Den sjove og kærlige hundeluftning tilbudt af Pawshake dyrepassere tager hver slags hunds behov i betragtning!

Pawshake Garanti

  • Lokale dyrepassere
  • Fuld forsikret
  • Ro i sindet

Folket bag Pawshake er klar til at hjælpe.

Kontakt os