Hvor og hvornår har du brug for hundeluftning?

Vælg dine datoer
closedContainer
Pawshake on Trust pilot
Download i AppstoreHent den i Google Play

Hundeluftning i dit lokalområde

En hundelufter henter din hund hjemme hos dig og lufter din hund.

Den valgte hundepasser kommer hjem til dig og lufter din hund.

Vores erfarne hundeluftere sørge for at udfordre og stimulere din hund både mentalt og fysisk. Daglige gåture er den perfekte måde at sikre din hunds sundhed og trivsel på.

Din hund kan blive luftet alene eller i en lille gruppe. Vores hundeluftere tilbyder en personaliseret service, der gør det muligt at skræddersy gåturen helt efter din hunds individuelle præferencer.

Hvordan fungerer det?

Det er nemt og sikkert at booke en hundelufter hos Pawshake.

1. Find en hundelufter

Vælg blandt et bredt udvalg af erfarne hundeluftere tæt på dig.

2. Aftal et gratis personligt møde

Aftal et gratis og uforpligtende møde med din hundelufter, inden du laver den første booking. På den måde ved du, at forventningerne stemmer overens og at kemien passer.

3. Bekræft din booking

Nyd godt af personlig kundeservice og gratis dyrlægedækning.

Hvorfor vælge hundeluftning gennem Pawshake?

Du og din hund er i trygge hænder hos os hele vejen

Tryghedsgaranti

Dig og din hunds sikkerhed og tilfredshed har førsteprioritet hos os.
Læs mere

Erfarne lokale dyrepassere

Vi har kvalificerede og pålidelige hundeluftere i dit lokalområde. Hver eneste hundelufters profil gennemgås individuelt af vores dedikerede sikkerhedsteam, og faktisk ender vi kun med at acceptere 15% af alle ansøgere.

Fleksible pasningsmuligheder

Vælg de ønskede tidspunkter for hundeluftningen, samt hvorvidt din hund skal luftes alene eller i en gruppe med andre firbenede venner.
Læs mere

Kontaktløse betalinger

På grund af Pawshakes sikre og kontantløse bookingproces, får dyrepasserne først får løn når bookingen (i dette tilfælde hundeluftning) er gennemført.

Se hvad andre brugere har at sige om hundeluftning hos Pawshake!

Rigtige anmeldelser fra tilfredse hundeejere

Hundelufter
Robert, 12-05-2023
Blanka er en dygtig og samvittighedsfuld hundelufter, som tog sig godt af vores to hunde i den uge jeg var bortrejst og hvor min hustru havde behov for hjælp med gåture til hundene. Jeg kan varmt anbefale Blanka til andre.
Hundelufter
Tracy Bawi Hlei, 24-06-2023
Fra det øjeblik vi først kontaktede Nicole, har hun været intet mindre end fantastisk. Hun lagde tid til at mødes med os før hendes første hjemmebesøg, hvilket gav os mulighed for at diskutere vores hunds, Max, behov i dybden. Tilliden og trygheden blev skabt i dette møde, da Nicole stillede relevante og oplysende spørgsmål, som afspejlede hendes erfaring og viden, som var tydelig på hendes profil. Max har nydt gode gåture og legesessioner med Nicole. Hele forløbet har været uproblematisk, og vi er så tilfredse, at vi allerede har booket flere gåture med Nicole. Vi anbefaler hende stærkt for enhver der har brug for en pålidelig og kærlig hundelufter.

Find hundeluftning i nærheden af dig

Mest populære områder tæt på dig

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om hundeluftning

Hvor lang tid varer serviceydelsen hundeluftning?

En gennemsnitlig gåtur varer 30 minutter. Hvis du har særlige ønsker, kan du diskutere disse med hundelufteren, der så kan skræddersy gåturen efter din hunds behov.

Hvad omfatter serviceydelsen hundeluftning?

Under hundeluftningen sørger hundelufteren for at aktivere og beskæftige din hund, ligesom vedkommende selvfølgelig altid vælger en sikker rute. Din hundelufter lader heller ikke din hund løbe uden snor, med mindre I har aftalt det på forhånd og hunden befinder sig i et dertil egnet område.

Hvem komme til at lufte min hund?

Pawshake accepterer kun dyrepassere med relevant erfaring og/eller kvalifikationer inden for pasning og pleje af kæledyr. Du vælger selv den passende hundelufter blandt vores mange professionelle profiler, hvorefter I aftaler et personligt møde forud for den første booking.

Bliver min hund luftet alene?

Vores hundeluftere er fleksible og kan skræddersy gåturen i henhold til din hunds behov. Hvis din hund ikke bryder sig om at blive luftet sammen med andre hunde, kan hundelufteren lufte din hund alene. Bare husk at nævne dette på forhånd.

Fandt du ikke svaret?

Læs vores FAQs

Ophavsret © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Vilkår og betingelser og privatlivs- og cookiepolitik.