kattepasning

Kattepasning i dit nabolag?

En ansvarsfuld kattepasser plejer for dine katte i dit hjem

  • Din kat vil ikke opleve den stress der er ved et kattehotel
  • Dit hjem er mere sikkert med en kattepasser der kommer og tjekker dagligt
  • Kattepassere henter post, vander planter og tilbyder andre hjemmepleje tjenester

Kattepension

Kattepasning betyder at en kattepasser kommer til dit hjem for at fodre din kat, lege med dem og rengøre deres kattebakke. Dette vil være en fastsat tid, en eller flere gange om dagen, afhængigt af de individuelle behov.

Hvorfor kattepasning?

Mens du er ude og rejse eller i tilfælde af en nødsituation: Der er mange mulige grunde til hvorfor du kan have brug for en kattepasser. Ofte, vil du havde brug for nogle til at pleje for din kat mens du er ude og rejse, om det er en forretningsrejse, et udvidet familiebesøg eller en afslappet ferie. Andre grunde kan være, at du bliver nødt til at være på hospitalet eller har lignende nødsituationer.

Uanset årsagen, kan du regne med din Pawshake dyrepasser!

Hvorfor ikke få hjemmepasning? Katte er territoriale af natur, og de er meget følsomme over for ændringer i deres miljø. Et ophold på en kennel eller et dyrehotel kan være meget stressende for de fleste katte. Der er også en øget risiko for at pådrage sig en sygdom eller parasitter. Med hjemmepasning, kan din kat modtage kærlig pleje i deres velkendte hjemlige omgivelser.

Særlige behov? Intet problem! Kattepasning inkluderer kærlig, sjov og sikker pleje for din kat. Alle deres behov bliver taget i betragtning, selv for katte som eksempelvis har brug for medicin eller lignende.

Hvordan fungerer kattepasning?

Gratis Møde & Hils: Det første skridt er at søge efter en kattepasser i dit område som opfylder dine behov og som er ledig. Kontakt dem for at arrangere et Møde & Hils så du, din kat og den kommende kattepasser kan lære hinanden at kende og du kan beslutte dig for om i er et godt match hinanden.

Betal via Pawshake: Hvis i kommer godt ud af det sammen, kan du booke og betale sikkert og nemt via Pawshake.

Gode råd for kattepasningen

  • Hav nok kattemad og kattegrus på lager for længden af pasningen, og lad din kattepasser vide hvor de kan finde det. De har brug for præcise fodringsinstruktioner
  • Tændt radio for kattens underholdning? Skodder åbne eller lukkede? Tømme kattebakke og vande planter? Lav præcise aftaler omkring hvad du forventer af din kattepasser.
  • Husk at give din kattepasser et telefonnummer i tilfælde af en nødsituation og detaljer på din dyrlæge, for at være på den sikre side.

Følg med i hvad din kat laver: Mens din kat modtager daglige besøg, kan din kattepasser sende daglige beskeder og billede opdateringer via Pawshake hjemmesiden eller app'en så du ikke behøver at bekymre dig om dem mens du er væk.

Hvorfor Kattepasning via Pawshake?

Pålidelige, godkendte og forsikrede: På Pawshake kan du finde troværdige og godkendte kattepassere i dit område. Din kat er dækket af vores kæledyrsforsikring under hele opholdet.

Ingen grund til at have dårlig samvittighed: En dedikeret kæledyrspasser kan være et godt alternativ til en ven eller slægtning som ser efter katten, da mange katteejere er flove over at spørge dem om at gøre det, og de kan nogle gange være mindre omhyggelige.

Pawshake Garanti

  • Lokale dyrepassere
  • Fuld forsikret
  • Ro i sindet

Vi elsker at se billeder af vores medlemmer og kæledyr. Del dine billeder og historier og måske vil du blive udvalgt på denne side.

Folket bag Pawshake er klar til at hjælpe.

Kontakt os