Hvor og hvornår har du brug for hundepasning?

Download i AppstoreHent den i Google Play
Din hund overnatter hjemme hos en hundepasser

Hundepasning

hundepension hos en kærlig sitter

Skal du ud at rejse, bygge om eller flytte? Så lad din hund slappe af i hyggelige og trygge rammer hos en sitter fra Pawshake imens.

Hos Pawshake er der tusindvis af dyreglade og godkendte hundepassere, der gerne vil åbne deres hjem og hjerte for din firbenede ven. Glem alt om larmende hundekenneler – giv i stedet din hund en tryg og dejlig ferie i familiære rammer.

Har du ikke prøvet hundepension før?

Nu skal du bare høre

Hvad er hundepension?

Pawshakes hundepension adskiller sig markant fra en klassisk hundekennel. Hos os bor dit kæledyr hjemme hos dyresitteren under hele bookingperioden, og får derfor masser af opmærksomhed og kærlighed – præcist som derhjemme.

Er hundepension det rigtige for din hund?

Vi har den perfekte løsning til din hund – uanset størrelse og temperament!

Hvalpepension

Hvalpepension er en oplagt løsning, når din hvalp stadig er ved at blive renlig eller af andre årsager har brug for konstant overvågning. Pawshake har mange erfarne medlemmer, der tilbyder hvalpepension i et trygt og sikkert miljø.

hundepension for ældre hunde

Både hvalpe og ældre hunde har særlige behov, og kræver ekstra pleje og opmærksomhed dagen igennem. Når du booker personlig pasning til din ældre hund, nyder den nøjagtig samme komfort og pleje som derhjemme.

Aktive hunde

Det er aldrig en god ide at lade aktive hunde være alene hjemme i længere tid ad gangen: de har alt for meget energi at brænde af, hvilket gerne går ud over dine nye sko eller møblerne. Få i stedet din hund passet i et sikkert og trygt miljø hos en erfaren Pawshake sitter, der kan give din hund masser af motion og opmærksomhed.

Hundepension for hunde med særlige behov

Hvis din hund lider af en sygdom, der kræver ekstra pleje eller overvågning under pasningen, bør du sætte sitteren grundigt ind i hundens behov og sundhedstilstand – din sitter vil gøre alt for at imødekomme din hunds unikke behov med kærlighed og tålmodighed.

Nervøse hunde

Hvis din hund er lidt til den nervøse side, bør du vælge en sitter uden egne kæledyr eller andre bookinger på samme tid. Nervøse eller angste hunde har det under alle omstændigheder langt bedre i et hyggeligt og hjemligt miljø end i larmende, ukendte omgivelser som f.eks. en hundekennel.

5-stjernede anmeldelser af hundepension

Læs rigtige anmeldelser fra andre tilfredse dyreejere

starstarstarstarstar
Døgnpasning
Margit, 13-06-2023
Min australske hyrdehund Chico boede 16 dage hos Nikolaj, og det var en stor succes. Chico kræver meget stimulering og motion, hvilket Nikolaj sørgede for til fulde. Chico kom i hundepark hver dag, hvor han legede med andre hunde, fik masser af gåture og var med en weekend på landet. Nikolai forstår ...
Læs mere om Omsorgsfuld og kompetent hundepasser🇩🇰🇬🇧🇩🇪
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Joshua, 22-06-2023
Romana looked after our 11 month old dog for a long weekend. We met a couple of times before the date to see how our dogs would get along and we agreed that the dogs would be fine together. This was the first time that any of my dogs had ever been left with a "stranger" in over 20 years, so I was a ...
Læs mere om Par med stort hus og have til at passe din kæledyr

Derfor er Pawshake unik

Din hund er i sikre hænder

Pawshake Garanti er inkluderet

Når du booker gennem Pawshake platformen er dit kæledyr automatisk omfattet af vores premium garanti, der dækker ulykker og sygdom under hele bookingperioden – uanset den valgte pasningstype og varighed.

Kæledyrspasning uden dårlig samvittighed

Sitterne hos Pawshake er dyrlægestuderende, pensionerede ægtepar eller unge familier, som elsker at hygge om hunde. Måske har du ikke lyst til igen-igen at bede familie eller venner om at passe dit kæledyr? Overlad i stedet opgaven til en af Pawshakes entusiatiske sittere!

Ekstraservices

Hvis du har brug for en specifik pasningsservice så som f.eks. hundepension for ældre hunde eller hvalpe, pelspleje eller medicinering, kan du bede din sitter om at udføre disse opgaver. Din hund får masser af kærlighed og opmærksomhed – præcist som derhjemme.

Hold kontakten

Bange for at savne din hund alt for meget, mens du er væk? Bare rolig: din sitter holder dig opdateret med beskeder og fotos af din hund, der rigtig hygger sig i de nye omgivelser. Du kan endda planlægge en sjov videosamtale med din hund!

Find hundepension i dit lokalområde

Hundepension i nærheden af dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.
2. Book online

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.
Læn dig tilbage og slap af

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

Download i AppstoreHent den i Google Play

Ofte stillede spørgsmål om hundepasning med overnatning

Få svar på alle dine spørgsmål om hundepasning med overnatning

Hvad er hundepasning med overnatning?

Pawshakes hundepasning med overnatning adskiller sig fra traditionelle hundekenneler. I stedet for at være låst inde i en lille bur eller aflukke bor din hund bo hos sitteren i hjemlige omgivelser under hele bookingperioden. Dermed får din hund masser af opmærksomhed og forkælelse, præcist som derhjemme.

Hvem bor min hund hos?

Pawshakes kvalitetsteam gennemgår alle sitterprofiler personligt for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Hos Pawshake accepterer vi kun sittere med erfaring og/eller professionelle kvalifikationer inden for pasning og pleje af kæledyr. Alle bookinger foretaget gennem Pawshake er omfattet af Pawshake kvalitetsgarantien.

Du skal desuden aftale et personligt møde med din sitter inden booking. På den måde kan I tjekke om kemien passer, ligesom du her får mulighed for at fortælle sitteren om dit kæledyrs behov i detaljer.

Hvor bliver min hund passet?

Din hund bor hjemme hos sitteren. Sørg for at sætte sitteren grundigt ind i hundens behov og vaner forud for pasningen. Jo mere sitteren ved om dit kæledyr, jo bedre! På den måde kan sitteren tilrettelægge pasningen bedst muligt efter din hunds vaner og personlighed.

Hvordan vælger jeg den rigtige dyresitter?

<o>[object Object],[object Object],[object Object]</o>

Hvad har min hund brug for under pasningen hjemme hos sitteren?

Vores sittere gør deres bedste for at din hund skal føle sig hjemme hos dem. For at lette denne opgave anbefaler vi dig at medbringe et par kendte og praktiske genstande hjemmefra, det kunne f.eks. være:

  • mad og godbidder
  • sele/halsbånd og snor
  • legetøj
  • mad- og vandskåle
  • kurv og tæpper
  • ængstelige hunde kan have glæde af lidt uvasket tøj med din duft for ekstra tryghed.

Fandt du ikke svaret?

Læs vores FAQ

  1. Hjem
  2. »
  3. Døgnpasning