Pawshake logo

Anmeldelser af Pawshake

Erfaringsberetninger fra dyreejerne på sitet

starstarstarstarstar
Døgnpasning
Kasper, 02-08-2020
Abba er blevet passet hos Camilla i 3 uger henover sommeren, hvilket gik super fint og hentede en glad og træt hund. :) Camilla er nem at kommunikere med, meget fleksibel og sendte i løbet af opholdt små updates og billeder så man vidste hunden havde det godt. Vil helt sikkert benytte Camilla til h ...
Læs mere om Friske Piger Til Pasning
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Tine, 02-08-2020
Alt gik meget fint, sød hundesitter! Kommer gerne igen 😊
Læs mere om Et Varmt Og Kærligt Hundehjem
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Louise, 01-08-2020
Nanna er super sød og virkelig dygtig! Vores kat har fået den bedste pasning. Der bliver sendt en daglig opdatering med billede og det giver en ro i sindet, så man kan holde ferie. Er ovenud tilfreds med den service vi har fået!
Læs mere om Tryghed Og Omsorg For Alle Pengene
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Mia, 30-07-2020
Kommunikationen med Anne var helt perfekt. Både før, under og efter pasning. Vi fik nemt aftalt aflevering og det praktiske på sms. Mens vores hund blev passet kom der nogle fine billeder og nogle sjove anekdoter. Jeg fik klart en fornemmelse af, at vores hund havde haft en super god oplevelse ...
Læs mere om Pasning I Roligt Hjem
starstarstarstarstar
Dagspasning
Susanne, 30-07-2020
Sara har været det helt rigtige valg for vores lille hund. Alt, hvad vi har aftalt er blevet opfyldt, og vores hund har følt sig tryg og rolig sammen med Sara. Vi vil gerne gøre brug af Saras hjælp igen og giver gerne fem stjerner hele vejen igennem. Susanne og Saga🐶
Læs mere om Kærlighedsgiveren. Masser Af Nus
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Tobias, 30-07-2020
Joanne er en pro! Hun vandt mine kattes tillid ved første blik selvom de ellers er lidt reserverede. På billederne hun sendte var der lutter glade katte der blev kælet for og nusset. Det var bare dejligt at se. Kommunikationen var let, pasningen var stabil, alle aftaler blev overholdt perfekt. Joann ...
Læs mere om Professional Pet Sitter Available
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Mikkel, 29-07-2020
Gabija took great care of our cats, with good communication before and during our vacation. Highly recommended!
Læs mere om Trustworthy And Loving
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Steen, 28-07-2020
Man kan mærke at Natascha kan lide hunde, vi fik passet vores cairn terrier i 6 dage, super sød og glad for hunde, gode mulighed for lufte ture. Vil helt sikkert gøre brug af Natascha igen når vi skal ha passet vores hund 👍
Læs mere om Et Kærligt Hundehjem
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Shane, 27-07-2020
Amalie is fantastic and I hope she can take care of Albie again in the future.
Læs mere om Nørrebros Kærligste Hundepasser
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Annesofie, 27-07-2020
Jeg fik den gladeste hund hjem fra Johanne :) en Hundepasser der varmt kan anbefales !
Læs mere om Johanne Diget Sletterød
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Maja, 19-07-2020
Nem og hurtig kommunikation med Laura, som vi var glade for tog sig godt af at kigge til vores kat inder ferien.
Læs mere om Dyresitter Aarhus C, V, N + Skødstrup
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Betsy, 18-07-2020
Sofie was the perfect cat sitter. our cat, Kitten, was well fed and cheerful when we returned home. Sofie was super responsive to messages and great to communicate with. We would absolutely book her again if we went out of town. I highly recommend Sofie.
Læs mere om Bengtsons Dyrepasning
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Anja, 12-07-2020
Vi er super tilfredse med pasningen 😊 Helle og hendes kæreste var super søde, passede godt på vores katte, sendte opdateringer og billeder, gav medicin og var fleksible. Vil helt klart anbefale og bruge igen 👍
Læs mere om Kærlige Omgivelser Og Tryghed
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Tilde, 12-07-2020
Pernille har passet vores to katte. Hun var punktlig og tog sig god tid med kattene. Vi giver hende de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte hende igen!
Læs mere om Veterinærsygeplejerskeelev
starstarstarstarstar
House Sitting
Lena Bjørn, 11-07-2020
Perfect! Just returned home to a cat, that doesn´t seem to have missed us at all! :-) Ally has been very easy to communicate with. She sent us pictures of our cat every day while we were gone. House is tidy and clean. No complaints whatsoever!! <3
Læs mere om Friendly Pet Lover!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Henrik, 11-07-2020
Julita did an excellent job taking care of our two cats. She even brought treats for them 😁 and sent us nice pictures. We definetely hope Julieta will take care of our cats again.
Læs mere om Happy Paws
starstarstarstarstar
House Sitting
Casper, 28-06-2020
Anna har passet vores to katte over en weekend og vi er fuld tilfredse - under hele processen fra første besøg har vi været trygge ved at overlade vores katte og vores hjem i Annas hænder.
Læs mere om Omsorgsfuld dyrepasning
starstarstarstarstar
House Sitting
Søren, 14-06-2020
Great sitter. We would definitely go for her again. Very sweet. Send a lot of pictures and it was very nice... best recommendation from us.
Læs mere om Catdogs Lover
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Martin, 18-03-2020
Super god, hurtig og effektiv kommunikation sikrede en aftale om pasning en uge. Dobermann er ingen helt let race, men Melih har haft stor erfaring med racen og derfor gik hele forløbet også super fint! Kan kun anbefale Melih på det kraftigste og vil til enhver tid benytte ham igen.
Læs mere om Jeg Elsker Dyr Især Hunde
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Loukas, 17-03-2020
Mattias was amazing in every aspect from communication to caring of my cat! I would definitely recommend him and I will choose him in the future again!
Læs mere om Dyrepasning Tæt På Utterslev Mose
starstarstarstarstar
House Sitting
Jan og Connie, 05-03-2020
Katja passede vores hjem + 2 hunde og 1 kat i sidste weekend og hun klarede det til perfektion. Hun er en meget sød og rar ung dame som vi vores hunde og kat har fuld tillid til og vi har allerede bestilt hende til yderligere aftaler i fremtiden, som vi ser frem til.
Læs mere om Glad, Dyreelskende Studerende:)
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Erlend, 23-02-2020
Aleksandra was a great sitter for our two cats! Great to communicate with, friendly and treated our cats absolutely perfectly. Will use again!
Læs mere om Let’s Be Friends!
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Tomer, 23-02-2020
Karen was lovely, came and took our dog and returned her at exactly the promised times. Seems that Didi had a great time at Karen's.
Læs mere om Pet Care
starstarstarstarstar
Dagspasning
Kasper, 18-02-2020
Super sitter! Sød og punktlig og vores hund har haft en skøn dag.
Læs mere om Pet Loving Student In Frederiksberg
starstarstarstarstar
Hundelufter
Julie, 12-02-2020
Min hund er så glad for at gå tur med Alisa. Hun er virkelig god til hunde.
Læs mere om Responsible And Caring Dog-lover
starstarstarstarstar
Hundelufter
Alexander, 12-02-2020
Plamena was a fantastic sitter, huge help, friendly and fast communication; reliable and highly recommended.
Læs mere om In need of a four-legged friend :dog:
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Johanne, 12-02-2020
Our dog stayed with Jennie and Phillip for more than a week. She was happy and calm, when we picked her up, suggesting she had enjoyed her time with them. She even lost a little of her chubbiness during her stay from the long walks! We found them reliable and friendly and will not hesitate to use th ...
Læs mere om Ægtepar Der Elsker Hunde
starstarstarstarstar
Hundelufter
Kamilla Falsted, 11-02-2020
Courtney takes wonderful care of my dog😊 I highly recommend her.
Læs mere om Canadian Dog Lover
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Liselotte, 11-02-2020
Vi kan trygt anbefale Ida som hundepasser. Hun er sød og imødekommende. Under pasningen modtog vi små opdateringer og vi var ikke i tvivl om at der blev hygget med vores hund. Vi afhentede en glad hund. Vi har allerede booket Ida igen🐕😍
Læs mere om En Glad Og Kærlig Hundeven
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Olivia, 05-02-2020
I’m really happy to leave my schnauzer in Lison’s care if I have to be out. She texts me photos and updates and I really appreciate her flexibility.
Læs mere om Lison Daubigeon
1
2
3
4
5
6
7
next page
  1. Hjem
  2. »
  3. Anmeldelser af Pawshake