Pawshake logo

Anmeldelser af Pawshake

Erfaringsberetninger fra dyreejerne på sitet

starstarstarstarstar
Døgnpasning
Martin, 18-03-2020
Super god, hurtig og effektiv kommunikation sikrede en aftale om pasning en uge. Dobermann er ingen helt let race, men Melih har haft stor erfaring med racen og derfor gik hele forløbet også super fint! Kan kun anbefale Melih på det kraftigste og vil til enhver tid benytte ham igen.
Læs mere om Jeg Elsker Dyr Især Hunde
starstarstarstarstar
House Sitting
Søren, 17-03-2020
Vi var utrolig glade for Cait. Og vil helt bestemt bruge hende igen. Meget sød og ansvarsbevidst. Vi havde hende til at passe hende over 2 nætter og er som sagt meget glade for det
Læs mere om Aktiv Og Kærlig Dagpleje
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Loukas, 17-03-2020
Mattias was amazing in every aspect from communication to caring of my cat! I would definitely recommend him and I will choose him in the future again!
Læs mere om Dyrepasning Tæt På Utterslev Mose
starstarstarstarstar
Døgnpasning
emilie, 14-03-2020
Surfer har haft det som blommen i et æg hele ugen hos Helle og Hove. Han er blevet forkælet og motioneret så vi kan ikke få armene ned over pasningen. Vi booker klart igen næste gang vi skal ud at rejse!
Læs mere om Kærlige Omgivelser Og Tryghed
starstarstarstarstar
House Sitting
Jan og Connie, 05-03-2020
Katja passede vores hjem + 2 hunde og 1 kat i sidste weekend og hun klarede det til perfektion. Hun er en meget sød og rar ung dame som vi vores hunde og kat har fuld tillid til og vi har allerede bestilt hende til yderligere aftaler i fremtiden, som vi ser frem til.
Læs mere om Glad, Dyreelskende Studerende:)
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Erlend, 23-02-2020
Aleksandra was a great sitter for our two cats! Great to communicate with, friendly and treated our cats absolutely perfectly. Will use again!
Læs mere om Let’s Be Friends!
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Tomer, 23-02-2020
Karen was lovely, came and took our dog and returned her at exactly the promised times. Seems that Didi had a great time at Karen's.
Læs mere om Pet Care
starstarstarstarstar
Dagspasning
Kasper, 18-02-2020
Super sitter! Sød og punktlig og vores hund har haft en skøn dag.
Læs mere om Pet Loving Student In Frederiksberg
starstarstarstarstar
Hundelufter
Julie, 12-02-2020
Min hund er så glad for at gå tur med Alisa. Hun er virkelig god til hunde.
Læs mere om Responsible And Caring Dog-lover
starstarstarstarstar
Hundelufter
Alexander, 12-02-2020
Plamena was a fantastic sitter, huge help, friendly and fast communication; reliable and highly recommended.
Læs mere om In need of a four-legged friend :dog:
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Johanne, 12-02-2020
Our dog stayed with Jennie and Phillip for more than a week. She was happy and calm, when we picked her up, suggesting she had enjoyed her time with them. She even lost a little of her chubbiness during her stay from the long walks! We found them reliable and friendly and will not hesitate to use th ...
Læs mere om Ægtepar Der Elsker Hunde
starstarstarstarstar
Hundelufter
Kamilla Falsted, 11-02-2020
Courtney takes wonderful care of my dog😊 I highly recommend her.
Læs mere om Canadian Dog Lover
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Liselotte, 11-02-2020
Vi kan trygt anbefale Ida som hundepasser. Hun er sød og imødekommende. Under pasningen modtog vi små opdateringer og vi var ikke i tvivl om at der blev hygget med vores hund. Vi afhentede en glad hund. Vi har allerede booket Ida igen🐕😍
Læs mere om En Glad Og Kærlig Hundeven
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Olivia, 05-02-2020
I’m really happy to leave my schnauzer in Lison’s care if I have to be out. She texts me photos and updates and I really appreciate her flexibility.
Læs mere om Lison Daubigeon
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Alessandro, 04-02-2020
Sapphire and her husband are a very friendly couple with a clear passion for dogs, and we were very satisfied about their service. Very recommended :)
Læs mere om Dog Hotel At Rødovre
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Beatrice, 01-02-2020
My dog Cooper stayed at Olivia’s place overnight on Friday. She wasn’t feeling well but Olivia was kind enough to take care of her anyways! Including administrating her the medicines. She was sending me updates and pictures of the dog throughout the night 😊 I would highly recommend Olivia, she took ...
Læs mere om Olivia Cecilie Sølling Thomsen
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Lise, 31-01-2020
Isabella er super dedikeret til hundene og gav vores græske gadehund masser af tryghed, motion og kærlighed. Vi vender klart tilbage!
Læs mere om Kærlig Og Erfaren Hjælpende Hånd
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Shelley, 30-01-2020
Julita came to feed my three cats over a long weekend and it was great. She is super friendly, organised and easy to deal with. The cats all liked her and were relaxed and happy when I got home. I look forward to using Julita's services again in the future.
Læs mere om Happy Paws
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Stine, 27-01-2020
Jeg har længe søgt at finde et godt sted, at få passet min hund, Herman, ved ferie/weekender ude eller lignende. Dette var mit første møde med Pawshake, og Emilie og Marc var fantastiske! Herman havde det som blommen i et æg, og jeg kunne løbende følge med på billeder som der blev sendt til mig, ...
Læs mere om Erfarne/passionerede Hundepassere
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Zane, 23-01-2020
Clara was brilliant! Super friendly, great communication and lots of photos and updates.
Læs mere om Hundepasning Af Hundeelsker
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Karen, 21-01-2020
Emily tog sig virkelig godt af Thilde, og kommunikationen gik nemt. Offentlig transport i Aarhus er ikke hundevenlig udover de blå linjer, her 113. Derudover kommer vi gerne igen!
Læs mere om Dyrepleje I Mit Hjem
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Martin, 13-01-2020
Vi har været meget glade for Malenes pasning af vores hund. Kan anbefales.
Læs mere om Hundepasning I Roskilde Centrum
starstarstarstarstar
House Sitting
Renate, 07-01-2020
Sofia took care of our kitties and stayed with them whilst we have been on Christmas vacation. She took excellent care of both the cats and our home. Everything was in excellent shape. She also managed the unforeseen necessity to treat one cat with medication. It was a great pleasure meeting h ...
Læs mere om Sitter Or Walker For Any Animal!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Wilke, 07-01-2020
Janni was really nice to us and to our cat Leia. Communication worked excellent and the most important thing: it seems that Leia liked her. We would definitely be happy, if Janni took care of our sweety again.
Læs mere om Erfaren Katteejer Og Ansat Ved DdÅ
starstarstarstarstar
Døgnpasning
Brett, 07-01-2020
A wonderfully calm, caring person. Will definitely use again :)
Læs mere om Dedikeret Hunde Og Kattepasser
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Alexandra, 06-01-2020
Anastasiia came over Christmas to take care of my cat, we met beforehand and it was easy to trust her. She really has a heart for cats and i felt my cat was in good hands while i was traveling :) i would book her again :)
Læs mere om Cat Lover. Kat Dagplejen
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Camilla, 01-01-2020
Vi var så heldige at Joanne passede vores kat i 10 dage mens vi var på ferie. Han skulle have medicin og har et ret svært temperament. MenJoanne gjorde alt hvad hun kunne for at pasningen skulle være en succes. Vi vil klart anbefale hende til andre.
Læs mere om Professional Pet Sitter Available
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Hanna, 01-01-2020
Mélanie is a really pet friendly person. She took care of my dog really carefully. She really understand my dog’s needs. She is a warm person. This was the first time my dog was alone at home while we were travelling, so I was really nervous about this, but Mélanie did her best- she visited us and I ...
Læs mere om Adventure Pets!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Morten, 30-12-2019
Vores kat havde fornøjelsen af Kumar’s selvskab over jul. Kumar var meget professionel i hans omgang med katten og i hans kommunikation til os. Vi kan stærkt anbefale Kumar som kattepasser, og vi vil helt sikkert booke ham en anden gang.
Læs mere om Best Care For Your Dog Or Cat.
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Johanne, 28-12-2019
Carolina is a very and helpful catsitter. communication was easy and everything was perfect. Highly recommended.
Læs mere om Pet Heaven
1
2
3
4
5
6
7
next page
  1. Hjem
  2. »
  3. Anmeldelser af Pawshake