Pawshake logo

Hvor og hvornår har du brug for hundebørnehave?

Pasning i dagtimerne hjemme hos passer

Hundebarnehøve

Få din hund passet i en kærlig hundedagpleje, mens du er på arbejde

Har du travlt på arbejdet og brug for hjælp til din hund? Hos Pawshake finder du den perfekte sitter, der tilbyder hundedagpleje i sit eget hjem.

Kun den bedste pasning og pleje er god nok til din firbenede ven – det forstår vi fuldt og helt hos Pawshake. Vores sittere er yderst erfarne og kan tilbyde pasning af din hund i deres eget hjem, når du selv har travlt.

Hvad er hundedagpleje?

Hyggelig hundepasning i hjemlige rammer

Mange hunde bryder sig ikke om at blive passet i en hektisk og overfyldt hundepension. De har det meget bedre i trygge og familiære rammer hos en stille og rolig hundedagpleje.
Vores sittere har ikke meget til fælles med en traditionel hundepension – her får din hund i stedet sin helt egen hundepasser, der hygger og pusler om din hund 1:1. Trives din hund ikke i andre hundes selskab? Så vælg en hundesitter, der kun passer 1 hund ad gangen. Alternativt kan du lade din hund få nye venner i en hundedagpleje – for det meste bliver der dog maksimalt passet 2 eller 3 hunde samtidig.

Hvorfor er hundedagpleje en fantastisk løsning for din hund?

Hunde er sociale væsener og har brug for selskab. Derfor kan de færreste hunde lide at være alene hjemme hele dagen. Hunde som er meget alene kan blive ramt af stress eller sågar separationsangst, men dette kan du undgå ved at booke hundepasning gennem Pawshake. Sitteren holder din hund med godt selskab hele dagen igennem med masser af opmærksomhed, hygge og leg!

Hundedagpleje med 5-stjernede anmeldelser

Læs rigtige anmeldelser fra glade og tilfredse hundeejere

starstarstarstarstar
Dagspasning
Elvira, 22-04-2022
Lærke er bare så go med både min hund og mod mig. Flexibel og så rart. Anbefaler virkelig at lade hende passe din hund. Så god, Tryg og flink.
Læs mere om Tryghed og Frisk Luft!

Derfor er Pawshake unik

Din hund er i sikre hænder

Pålidelig, kvalitetsgodkendt & forsikret hundedagpleje

Vores dyresittere er pålidelige, erfarne og godkendte personer fra dit lokalområde, som simpelthen ikke kan få nok af hunde. Udover hundepasning tilbyder mange af Pawshakes sittere også andre serviceydelser, f.eks. pelspleje eller medicinering. Med Pawshake kan du slappe helt af, for dit kæledyr er dækket af vores premium kæledyrsforsikring under hele bookingperioden.

Simpel søgning

Indtast din vej eller dit postnummer i søgefeltet på Pawshakes website eller i appen. Herefter vælger du serviceydelsen "hundedagpleje". Du kan herefter se de mange lokale sittere, der tilbyder personlig hundepasning i dagtimerne tæt på dig. Brug vores praktiske søgefiltre og datointervaller til hurtigt og enkelt at finde den perfekte dyresitter ud fra dine konkrete behov og ønsker.

Hundedagpleje uden dårlig samvittighed

En personlig og familær hundedagpleje er en fantastisk mulighed for at få din hund passet i hyggelige og overskuelige rammer, når familie eller venner ikke kan hjælpe. Mange dyreejere har ikke lyst til at spørge deres naboer om hjælp til hundepasningen. Her kan en erfaren hundesitter fra Pawshake i stedet hjælpe dig med at passe din hund i dagtimerne. Alle sitterne hos Pawshake er dyreelskere med stort D, der bare glæder sig til at hygge og nusse om din hund.

Find hundedagpleje i dit lokalområde

Hundedagpleje tæt på dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.
2. Book online

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.
Læn dig tilbage og slap af

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Er det første gang du booker hundedagpleje?

Sådan fungerer det

Det kræver kun en lille smule forarbejde at sikre din hund den perfekte pasning.

Sådan vælger du den rigtige sitter

Indtast din bopæl og de ønskede datoer i Pawshakes søgefelt, så viser vi dig de mange tilgængelige sittere i dit lokalområde. På sitternes profiler kan du læse alt om deres erfaring inden for dyrepleje, ligesom du kan læse anmeldelser fra andre dyreejere, der har brugt denne sitter. Hvis sitteren lader til at være et godt match, kan du sende vedkommende en besked med dine ønsker.

Personligt møde

Sørg altid for at arrangere et personligt møde med sitteren inden du gennemfører bookingen. Tag jer god tid til at lære hinanden at kende – stil spørgsmål, introducer sitteren for din hund, gå en tur rundt i huset for at sikre dig, at det lever op dine krav, og sørg selv for at være imødekommende og besvare sitterens spørgsmål bedst muligt.

Gennemfør bookingen

Hvis det personlige møde går godt, går du efterfølgende ind på Pawshakes website eller appen og gennemfører bookingen. Dermed aktiveres vores premium kæledyrsforsikring, Pawshakes tilfredshedsgaranti og adgangen til vores kundeservice. Betalingen klares ligeledes på dette tidspunkt, omend beløbet først overføres til sitteren efter endt pasning.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

Ofte stillede spørgsmål om hundebørnehave

Få svar på dine spørgsmål om konceptet hundebørnehave

Hvad er en hundebørnehave?

I en hundebørnehave kan du få din hund passet dagtimerne, mens du selv er på arbejde eller optaget på anden vis. Pawshakes dyrepassere tilbyder pasning af din hund i deres private hjem. Aftal et personligt møde med din valgte dyrepasser forud for bookingen. Det er ganske gratis, og gør det muligt for dig at danne dig et indtryk af dyrepasserens hjem og omgivelser. Alt efter den valgte dyrepasser kan du enten vælge at din hund skal passes alene, eller socialiseres med andre hunde i en lille gruppe.

Er hundebørnehave godt for min hund?

Hunde er sociale dyr og har brug for selskab. Derfor bryder de færreste hunde sig om at være alene hjemme, og overlades de til sig selv i længere perioder kan det medføre stress eller sågar separationsangst. Dette kan dog nemt undgås ved at booke hundepasning gennem Pawshake. Hundepasseren hygger om din hund og forkæler den med masser af kæl og kram! Når du henter din hund, er den træt og veltilpas.

Hvordan booker jeg hundepasning i dagtimerne?

Hvis du ikke har booket eller mødt din dyrepasser før, anbefaler vi følgende fremgangsmåde:

  1. Kontakt dyrepasseren gratis via kontaktknappen på vedkommendes profil.
  2. Når du har modtaget et positivt svar på din anmodning, er næste skridt at arrangere et personligt møde.
  3. Hvis det personlige møde går godt, klikker du på "BOOK NU" i jeres samtaletråd.

Kan jeg betale dyresitteren direkte eller kontant?

Nej, du er nødt til at booke og betale via websitet eller appen. På den måde er både du og dyrepasseren beskyttet i tilfælde af aflysning, ligesom vores kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe jer når som helst.

Frem for alt er bookingen dækket af Pawshake kvalitetsgarantien, som omfatter gratis dyrlægedækning med mere. Tak fordi du er med til at skabe et trygt og pålideligt community af dyreelskere!

Skal min hund have noget med i hundebørnehave?

Vores dyrepassere gør alt for at din hund skal føle sig hjemme og godt tilpas, og denne indsats kan du understøtte ved at give din hund diverse fornødenheder med, f.eks.:

  • hundemad og godbidder
  • sele/halsbånd og snor
  • og om nødvendigt lidt velkendt legetøj for ekstra tryghed.

Fandt du ikke svaret?

Læs vores FAQ

  1. Hjem
  2. »
  3. Dagspasning