Vi forstår os på kæledyr

Pawshake så dagens lys i 2013 og har siden da skabt kontakt mellem hundredvis af kæledyrsejere og omsorgsfulde sittere - og vi glæder os til at gøre det samme for dig.

Vores mål

Hos Pawshake er det vores mission at stille kompetent og prisvenlig kæledyrssitting til rådighed for alle kæledyrsejere gennem omsorgsfulde og pålidelige sittere. I daglig tale omtaler vi kærligt processen som "vejen til logrende haler".
Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde og booke en sitter i dit lokalområde. Vi har den helt rigtige sitter til dig, uanset om du skal ud at rejse, har brug for nogen til at se til dit kæledyr mens du er på arbejde, eller mangler nogen til at lufte din hund
97 %
5-stjernede anmeldelser
+ 30.000
Pålidelige og godkendte sittere
+ 1.000.000
Bookede dage
Vidste du? Pawshake godkender kun 15% af de modtagne ansøgninger. Alle ansøgninger tjekkes af vores interne kvalitetssikringsteam, og vi godkender kun de allerbedste sittere - fordi kun det bedste er godt nok til dig og dit kæledyr.

Hvorfor vælge Pawshake?

Pawshake er en prisvindende tech-virksomhed. Når du booker gennem Pawshake, kan du forvente:

Sittere som undersøges nøje af vores kvalitetssikringsteam inden godkendelse.
Vores lokale kundeservice er der for dig
Sikker online betaling
Verificerede anmeldelser
Daglige opdateringer
Bookingsikkerhed - betalingen frigives først til sitteren efter endt booking.
Masser af kæl og kram til dit kæledyr

Pawshake familien - hvem er vi?

Mange kalder os s mest populære platform for kæledyrssitting, men bag den fine titel er vi meget mere end det, nemlig et tæt forbundet netværk af sociale entreprenører.

Vi deler alle den samme store lidenskab:

Vi ønsker at skabe gode forhold for kæledyr og at påvirke vores lokalsamfund i en positiv retning

Vores kundeservice befinder sig ikke på en eller anden fjerntliggende servicecentral, men derimod i dit lokalområde. Teamet består af dedikerede sittere og dyreejere som selv bruger Pawshake platformen hver dag. Vi vil nemlig gerne kunne sætte dig i forbindelse med nogen som kender platformen ud og ind, og desuden er lige så dyreglade som dig. Derfor outsourcer vi ikke vores personale.

Vores værdier.

Tillid og sikkerhed

Pawshakes mission at skabe et aktivt community, der sætter dedikerede kæledyrsejere i kontakt med pålidelige og hjertevarme sittere. Vi forstår at det kan være svært at overlade pasningen af dit firbenede familiemedlem til en fremmed. Derfor hører tillid og sikkerhed til Pawshakes absolut vigtigste kerneværdier.
Vores sittere gennemgår en omhyggelig screeningproces, ligesom vi udfører løbende kvalitetssikring efter godkendelsen. Dermed kan vi garantere et seriøst udvalg af dygtige og pålidelige sittere. Alle bookinger på Pawshake er desuden omfatter af Pawshakes premium garanti, som inkluderer dyrlægedækning med mere - dermed kan både dyreejere og sittere booke bruge Pawshake med ro i sindet.

Community

Som sitter og ejer er du en vigtig del af vores Pawshake community. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem som måtte opstå. Vores mål er at tilbyde markedets bedste og mest pålidelige pasningsløsning - enten hvis du gerne vil give dine venner og familie en tiltrængt pause, eller hvis du leder efter et mere personligt alternativ til en hundekennel eller et kattepensionat. Skynd dig at blive medlem - det er ganske gratis og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tilmeld dig her.

Enkelhed

Vi arbejder målrettet på at skabe et brugervenligt website og en intuitiv app, der gør det nemt at skabe kontakt mellem dyreejere og sittere i samme lokalområde.
Betalingen er elektronisk og gennemføres sikkert og ukompliceret gennem vores platform. Sittere og dyreejere kan nemt kommunikere med hinanden via vores beskedsystem.
Vores sittere får mulighed for at opbygge et tillidsfuldt forhold til en eller flere dyreejere, alt imens de beskæftiger sig med noget de elsker og sågar får løn for det. Resten tager Pawshake sig af.
Dyreejerne kan hurtigt og enkelt søge efter tilgængelige sittere i deres lokalområde, velvidende at deres kæledyr får den bedst mulige pasning af en omsorgsfuld og kompetent sitter.

Hvordan startede det hele?

Pawshake blev grundlagt i 2013 af Dries og Tanguy. Ideen opstod da Dries' far blev syg, og Dries ikke kunne finde nogen til at passe hans fars hund. Hverken venner eller familie havde mulighed for at træde til, men Dries var sikker på at der måtte sidde en eller flere omsorgsfulde personer derude, som ville være den perfekte sitter til hans fars hund. Han skulle bare finde dem.

Tilmeld dig her.

  1. Hjem
  2. »
  3. Vi forstår os på kæledyr