Pawshake logo

Hvor og hvornår har du brug for dyrepasning?

En pålidelig dyrepasser besøger dit kæledyr hjemme hos dig

Dyrepasning

Kærlig pleje af dit kæledyr mens du er væk

Skal du på ferie, eller har du bare behov for lidt ekstra hjælp til dit kæledyr? Hos Pawshake finder du den perfekte dyresitter.

Pawshake har tusindvis af pålidelige og godkendte medlemmer, der tilbyder dig personlig og skræddersyet kæledyrspasning uden mellemled.

Din firbenede ven fortjener den bedst mulige pleje og pasning, det forstår vi hos Pawshake. Vores dyresittere er yderst erfarne og tilbyder kvalificeret pasning i dagtimerne, pasning med overnatning og hundeluftning.

Hvad er en Pawshake dyresitter?

Dit kæledyrs nye bedste ven

Dyresitterne hos Pawshake er dyreglade mennesker fra dit lokalområde, der kort og godt elsker at hygge om andre folks dyr! Vores dyresittere bruger Pawshake websitet til at tilbyde deres højt kvalificerede serviceydelser direkte til dig og din firbenede ven.
Dyresitterne hos Pawshake har mange forskellige baggrunde - nogle er f.eks. dyrlægestuderende eller veterinærsygeplejersker, mens andre er pensionister med god tid og plads til kæledyrshygge. Hertil kommer dyreglade familier og par, der ikke er klar til at anskaffe sig deres eget kæledyr endnu. Uanset hvilken baggrund din dyresitter har, kan du være helt sikker på at de har tilmeldt sig Pawshake, fordi de elsker dyr af et oprigtigt hjerte.
Pawshake fungerer ikke som en traditionel hundekennel eller kattepension – i stedet tilbyder vi personlige og fleksible serviceydelser med udgangspunkt i dit eller sitterens hjem, alt efter hvad der passer dig og din firbenede ven bedst.

Hvorfor er Pawshake det bedste valg?

Udviklet med glade og tilfredse kæledyr for øje

Fleksible serviceydelser

Få dit kæledyr eller huset passet når du ikke er hjemme, enten for et par dage eller længere. Forkæl din hund med masser motion – book en hundelufter. Få en dyresittere til at kigge forbi dit hjem og hygge om din kat, kanin, marsvin, fisk eller fugl.

Gratis personligt møde

Lær hinanden at kende til et uforpligtende personligt møde – få vished for at kemien stemmer og at dit kæledyr er i gode hænder. Har du fundet den perfekte sitter til din bedste ven? Book sikkert og enkelt via Pawshake, og nyd godt af premium forsikring, online support 24/7 og vores tilfredshedsgaranti.

Personlig og prisvenlig service

Hvert eneste kæledyr er noget ganske særligt. Hos Pawshake finder du den perfekte sitter til dine individuelle pasningsbehov. Det behøver ikke at koste en formue at få den bedst mulige pasning til dit kæledyr: vores dyresittere sætter deres egne individuelle og konkurrencedygtige priser.

Derfor er Pawshake unik

Hos os er dit kæledyr altid fuldt forsikret

Premium kæledyrsforsikring er en del af pakken

Vores premium kæledyrsforsikring inkl. ansvarsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skader – for ro i sindet. Betal sikkert og enkelt online for automatisk forsikringsdækning under hele bookingperioden. Du er i sikre hænder hos Pawshake.

Lokale og godkendte sittere

Alle dyresitterne hos Pawshake gennemgår en individuel godkendelsesproces: mindre end 20% af ansøgerne bliver godkendt af vores specialister. Alle sitterne hos Pawshake skal oprette en detaljeret profil med oplysninger om deres erfaringsgrundlag, baggrund inden for dyrepleje samt autentiske bedømmelser fra andre dyreejere.

Ro i sindet

Vores dyreglade sittere er 100% engagerede i pasningen af din kat, hund, kanin, fugl eller dit marsvin. Glæd dig til daglige opdateringer og billeder af dit kæledyr under hele pasningsperioden. Har du brug for hjælp, sidder vores venlige kundeservice klar ved telefonerne 24/7.

Pawshakes tilfredshedsgaranti

Hvis den bookede dyresitter pludselig alligevel ikke kan påtage sig opgaven, gør vi vores bedste for at finde en anden løsning. Dette sker meget sjældent, men vi sidder altid klar til at hjælpe dig ud af enhver knibe.

5-stjernede anmeldelser

Læs rigtige anmeldelser fra andre tilfredse dyreejere

starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Jenny, 15-04-2022
Joanne passede vores katte i en uge, og vi kom hjem til 2 glade og rolige katte. Vi modtag billeder og opdateringer under hele pasningen og vi er helt trykke ved at lade Joanne passe kattene igen 😄
Læs mere om Professional Pet Sitter Available
starstarstarstarstar
Hjemmebesøg
Sofie, 28-12-2021
For det første var Janni så sød at ville kigge til vores katte over juledagene. Det var en kæmpe hjælp for os. Derudover har Janni rigtig meget fokus på at kattene er tilpasse, og tager tingene i kattenes tempo. Vi fik dagligt både billeder og beskeder. Kattene virkede glade og som om de havde hygge ...
Læs mere om Erfaren Kattepasser

Find en dyresitter i dit lokalområde

Dyresittere i nærheden af dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.
2. Book online

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.
Læn dig tilbage og slap af

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Er det dit første besøg hos Pawshake?

Sådan fungerer det

Det kan være en stressende oplevelse at skulle aflevere dit kæledyr i forbindelse med ferier og rejser. Det behøver det dog ikke at være – læs nedenfor hvordan du med få enkle skridt sikrer dig, at dit kæledyr er i gode, dyreglade og sikre hænder.

Sådan vælger du den rigtige sitter

Tag et grundigt kig på sitterens profil. Du kan gennemgå anmeldelserne fra andre dyreejere, og tjekke sitterens tilgængelighedskalender. Hvis sitteren virker som et godt match, sender du vedkommende en besked med dine ønsker til pasningstype og datoer.

Personligt møde

Sørg altid for at arrangere et personligt møde med din sitter, inden du gennemfører bookingen. Sæt god tid af til at lære hinanden at kende – stil masser af spørgsmål, og besvar selv alle sitterens spørgsmål så præcist du kan.

Gennemfør bookingen

Hvis jeres personlige møde går godt, booker du derefter din sitter gennem Pawshakes website. Dermed aktiveres vores premium kæledyrsforsikring for hele bookingperioden, ligesom du er dækket af Pawshakes tilfredshedsgaranti og har adgang til vores kundeservice.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

  1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepasser