Ville du stole på en fremmed person til at passe på dit kæledyr?

Author picture Pawshake  - opdateret: 10/07/2016

Mange ejere ser deres kæledyr som en trofast følgesvend; en oprigtig ven for livet! Det er derfor forståeligt, at du ikke vil sætte ham i hænderne på bare hvem som helst. Hvis du har brug for at tage på forretningsrejse eller tager en sidste øjebliks ferie, så vil du selvfølgelig have lyst til at efterlade dit pelsbarn med nogen som du fuldt kan stole på. Men hvordan finder du sådan en person?  De følgende gode råd vil gøre dig i stand til at finde en dyrepasser som du kan trygt kan afhænge af.

Måske kender du allerede nogen som du snildt kan efterlade dit dyr hos. En god ven, nabo eller familiemedlem; nogen som forkæler ham med ligeså meget kærlighed og opmærksom som du gør. Ville det ikke være dejligt hvis den person altid var ledig? Hvis du kunne spørge person om, at se efter dit kæledyr til hver en tid og helt når det passede dig?Desværre har venner og familie deres eget liv og er ikke altid ledige til at hjælpe. Måske bor de bare for langt væk eller du har ikke lyst til at forstyrre dem for ofte. Heldigvis er der hundredvis af kærlige kæledyrsplejere på Pawshake som ville være glade for at kigge efter dit pelsbarn. Og du kan spørge dem til hver en tid, selv i sidste minut. Det eneste problem er: du kender dem ikke endnu! Men det har vi heldigvis en løsning på.

Løsningen: dyreelskere i dit lokalområde!

At finde en kærlig og kompetent kæledyrspasser er en seriøs opgave, men det er også sjovt: Pawshake er et tæt knyttet fællesskab af dyreelskere, som helt enkelt er fanatiske omkring kæledyr: hunde, katte, kaniner, alle dyr! Søg efter en passende dyrepasser via Pawshake og du vil lære en masse venlige mennesker at kende i dit område: ligesindede mennesker som elsker dyr ligeså meget som du gør.

Maria er hundepasser i København

Gennemse profilerne på Pawshake hjemmesiden eller app’en, og du vil nemt og hurtigt kunne finde en pålidelig dyrepasser i dit lokalområde. Profilerne giver dig et kort overblik over dyrepasseren og inkluderer typisk billeder, en beskrivelse, en opsummering af deres evner og kompetencer, deres motivation og bedømmelser fra andre dyreejere. Den ”Gennemsnitlige svartid" giver også værdifuld indsigt i hvor aktiv dyrepasseren er. Har du fundet en god kæledyrspasser? Så tjek deres kalender og find ud af om de er ledige i den periode du mangler pasning, og send derefter en uforpligtende anmodning.

Arranger et møde for at finde ud af om i "klikker"

Dyrepasseren er nu i stand til at ”forhåndsgodkende” din anmodning. Dette betyder, at i kan udveksle kontaktinformation og planlægge et gratis, uforpligtende møde. Dette introducerende møde er essentielt: det giver jer muligheden for at stille spørgsmål, lære hinanden at kende og finde ud af hvordan dit kæledyr reagerer på dyrepasseren og omvendt. Ultimativt kan du, via dette møde, finde ud af om dig, dit kæledyr og dyrepasseren er et godt match. sHer er nogle flere hjælpsomme tips omkring hvordan du bør tilgå det introducerende møde.

Sarah er hundepasser i Ålborg

Er der et match? Perfekt! Du kan nu lave en booking. Glem ikke, at hvis du booker med Pawshake vil du automatisk være dækket af vores premium forsikring under hele booking perioden. Du vil også modtage sjove billede-opdateringer fra din kæledyrspasser under hele kæledyrets ophold. På denne måde vil du kunne se hvor godt din elskede ven har det. Efterfølgende har du muligheden for at efterlade en bedømmelse på dyrepasserens profil. Dette hjælper andre dyreejere når de skal bedømme dyrepasserens pålidelighed og egnethed. Sammen hjælper vi med, at dit kæledyr aldrig vil være alene. Betro dit kæledyr med en komplet fremmed? Heldigvis er der ikke længere behov for dette ;-)

Kender du nogen som kunne være interesseret i rollen som kæledyrspasser? Hvorfor så ikke del dette blogindlæg med dem og hjælp os med at udvide vores netværk af dyreelskere!