En god start på 2016: boost din profil og begynd din kæledyrspasning!

En god start på 2016: boost din profil og begynd din kæledyrspasning!

06/01/2016

Flere og flere dyreejere finder en god passer for deres kæledyr over internettet. Samtidigt opdager flere dyreelskere, hvor sjovt det er at passe dyr. Hvis du gerne vil fange dyreejernes blik når de søger på nettet, og overbevise dem om, at dine tjenester er de rette for deres pelsbørn, så er det en god ide at investere et par minutter i at få din profil optimeret. På denne måde, vil du få mange flere anmodninger i det nye år. Her er vores bedste tips:

1) Billeder af dig selv og dit miljø
Tilføj et billede af dig selv, som er tydeligt og positivt. Det er det første som de besøgende ser, sørg derfor for at det er et billede der repræsenterer dig godt. Det er også godt hvis du kan tilføje billeder hvor du interagerer med dyr, eller af dit hjem. Det sidste er især vigtigt hvis du tilbyder hjemmepasning i dit hjem.2) Hej, her er jeg!
Tænk over det: hvem ville du stole blindt på når det kom til at passe dine kæledyr? Præcis: en tillidsfuld, sød og entusiastisk person! Brug din beskrivelse til at fortælle dine mulige kunder om dig selv - hvem er du som person og hvorfor elsker du at passe dyr? Dyreejere er især interesseret i at vide hvorfor du gerne vil tage dig af andres kæledyr og hvad der gør dig til en god og pålidelig kæledyrspasser. Skriv en detaljeret introduktion og lad dem vide hvorfor du er den bedste kæledyrspasser der findes!

3) Det her kan jeg!
I denne del, har du muligheden for at fortælle dine mulige kunder om dine erfaringer med dyr: Har du haft dine egne kæledyr? I så fald, hvor lang tid? Har du noget erfaring med træning eller socialisering teknikker? Har du været til workshops eller kurser omkring håndtering af dyr? Hvordan ville du beskrive din tilgang når du møder nye dyr? Hvordan håndterer du dyr? Fortæl det hele så detaljeret som muligt.

Du kan tilføje og redigere dine detaljer i dit dashboard

4) Hvilke tjenester tilbyder du?
Dobbelttjek om du har annonceret de rette tjenester, som du gerne vil tilbyde på din profil. Vil du tilbyde hjemmebesøg eller passe kæledyr i dit eget hjem? Eller begge? Tilbyder du hundeluftning og kattepasning? Sørg også for at tjekke dine priser. Du kan justere dem til hver en tid hvis det bliver nødvendigt. Du kan læse mere om hvordan du fastsætter dine priser her.

5) Er din kalender opdateret?
Det er meget vigtigt, at du faktisk er aktiv på Pawshake hvis du har en profil. Forestil dig, at du leder efter en dyrepasser - du ville gerne have svar så hurtigt som muligt efter du har kontaktet nogen, ikke? Hvis du ikke er ledig på nogle enkelte dage, så opdater din kalender. Så kan dyreejere se det direkte på din profil og det er nemmere for dem at afgøre om de skal kontakte dig. Er du væk for et længere stykke tid f.eks. fordi du skal på ferie? Så brug dine ferie indstillinger!

6) Svar på beskeder hurtigt
Det er meget vigtigt, at du svarer hurtigst muligt på de beskeder du modtager, for at lade dyreejere vide om du kan hjælpe dem og for at give din profil en god score i søgeresultaterne. Det gælder også hvis du ikke har mulighed for at hjælpe dem. Dyreejere vil gerne vide hvor de står, så afvis dem på en venlig måde hvis du ikke er ledig eller kan hjælpe dem. Hvis du er ledig, så send dem en invitation til et gratis Mød & Hils!


7) Dine egne dyr er i spotlight
Naturligvis fortjener dine egne kæledyr deres plads på din profil. Du kan opdatere profilen for dit kæledyr til hver en tid. Du kan tilføje billeder og udfylde detaljer omkring deres race, køn og om de kommer godt ud af det med andre dyr. Dette er vigtigt for dyreejere som gerne vil booke med dig! Du kan også tilføje en sjov beskrivelse og fortælle dem noget om dit kæledyr. Du kan finde alle Pawshake kæledyr og få inspiration på vores Wall of Paws.

8) Tjek vores app
Det er en god ide at logge på Pawshake en gang imellem for at tjekke dine detaljer og svare på beskeder. Heldigvis er det super nemt og du kan gøre det ved at bruge vores Pawshake app, som findes for Android and iOS. Gennem denne app kan du justere din profil, svare på beskeder, acceptere bookinger og meget mere. Har du installeret den endnu?

Når din profil er helt 2016-klar og du er tilfreds med den, så vil du naturligvis gerne vise dem frem, ikke? Del din profil på Facebook, Twitter og Instagram eller gør det på den gammeldags måde, ved at hænge en seddel op på tavlen i dit lokale supermarked. Vi vil vædde med at dyreejere i dit område vil blive begejstret!

Glædelig 2016 og hav det sjovt med din kæledyrspasning!

Kærlig hilsen,
Pawshake