At arbejde som kæledyrspasser: sådan fastsætter du dine priser

At arbejde som kæledyrspasser: sådan fastsætter du dine priser

16/12/2015

Måske overvejer du at blive kæledyrspasser, eller du har allerede en profil på Pawshake. Du kan selv bestemme hvilke tjenester du vil tilbyde: hundeluftning, dagpleje, hjemmebesøg eller pasning af kæledyr i dit hjem. Du kan også selv bestemme hvilke priser du vil sætte for hver tjeneste. Men hvordan bestemmer du prisen og hvad er acceptabelt?

Billede: Bill Young

Du kan helt selv fastsætte dine priser, men det er værd at gøre dig nogle overvejelser før. Når du udfylder dine priser på hjemmesiden, giver vi dig et eksempel på en pris som du kan bruge - eller du kan bruge din egen. Overvej følgende før du bestemmer din pris:

Din motivation
Dyrepassere på Pawshake tilbyder deres tjenester ud af kærlighed for dyr. At tjene lidt ekstra er rart og tjenesterne er bestemt det værd, men de fleste Pawshakers starter ud med at tilbyde deres tjenester, blot fordi de rigtig godt kan lide at passe dyr. De er passionerede omkring dyr og elsker at hjælpe til i deres nabolag. Så tænk ikke kun på pengene, men også din motivation bag.

Hvor lang tid varer de forskellige tjenester?
Et hjemmebesøg kan måske kræve noget transport frem og tilbage. Under hjemmebesøget vil du formentlig også blive et stykke tid,  for at lege med kæledyret, rengøre kattebakken, tømme post osv. Og som hundelufter, går du tur 30 minutter rundt om blokken eller en lang aktiv tur i parken på 1.5 time. Afhængigt af hvor meget tid du afsætter til din tjeneste, kan du hæve eller sænke din pris.

Har du nogle udgifter under tjenesten?
Overvej eksempelvis om du har transportomkostninger når du skal på hjemmebesøg. Tilbyder du hjemmepasning? Måske har du lige haft nogle justeringer udført i dit hjem for at gøre det katte - og hundevenligt.

Har du nogle særlige kompetencer såsom pels - eller neglepleje?

Har du nogle særlige kompetencer?
... fordi du ved at det er noget værd! Har du erfaringer med professionel pelspleje? Har du arbejdet i et hundeinternat? Kender du til særlige træningsteknikker, negle - eller tandpleje? Eller har du måske deltaget i hunde relaterede workshops eller er du veterinærstuderende? Kort fortalt: overvej dine kompetencer og erfaringer og tag dem i betragtning når du fastsætter dine priser.

Får du lidt eller mange anmodninger?
Bliver du bombarderet med anmodninger og kan ikke tage dem alle? Eller er det stille og  “konkurrencen” i området får alle dyrepasningerne? Hvis du ikke får nogle anmodninger, er dine priser eventuelt for høje sammenlignet med de andre kæledyrspassere, eller den anden vej rundt. For at få en ide om dine kollegaers priser, kan du altid tage et kig på deres profil.

Tag Pawshake gebyret i betragtning
For at være i stand til at opretholde og udvikle  hjemmesiden, betale for Premium forsikring samt vores team, opkræver vi et mindre gebyr på 19%. Derfor bliver 19%   automatisk fratrukket hver booking inden udbetaling. Der er ingen andre udgifter for dig, og oprettelse af en profil er helt gratis for både dyreejere og dyrepassere.

Du kan selvfølgelig altid gå tilbage og justere dine priser hvis du har lyst til det. Log in regelmæssigt for at holde din profil opdateret. Hvilke faktorer tager du i betragtning inden du fastsætter dine priser? Hav det sjovt med din Pawshaking!