hundedagpleje

Hundedagpleje i dit nabolag?

Find hunde dagpleje tjeneste nær dig

 • Pålidelige, godkendte og hunde dagpleje familier
 • Pleje skræddersyet til din hunds behov.
 • Daglige billede opdateringer, Kæledyrsforsikring og 24/7 kundeservice.
 • Masser af gratis nus på maven!

Dagpleje for hunde

Hundedagpleje med Pawshake betyder at din hund spenderer dagen i hundepasserens hjem mens du er væk. Afhængigt af jeres aftale, kan enten ejer eller passer sørge for hundes "rejse" mellem hjem og dagpleje stedet.

Hvorfor hundedagpleje?

Travle dage - kedelige dage: Hvis du arbejder ude hele dagen og din hund bliver alene hjemme, kan den nemt komme til at kede sig eller blive ensom. Nogle hunde - især hvalpe eller ældre hunde - kan have brug for at komme på toilettet i løbet af dagen. Men de kan ikke komme til det, hvis ikke der er nogle til at tage dem ud. Dette kan være utrolig stressende for de små vovser. Hundedagpleje kan være en glimrende løsning for dette.

Hunde er sociale dyr: Mange hunde har det ikke godt med at være alene. Nogle lider endda af separationsangst, som gør det hårdt eller endda umuligt at efterlade dem alene. I hundedagpleje har de selskab hele dagen. Hundedagplejeren vil holde dem optaget med sjove aktiviteter og ikke mindst kærlige klap og nus.

Hvordan fungerer hundedagpleje?

Gratis Møde& Hils: Det første skridt i søgningen efter en hundepasser som tilbyder hundedagpleje i dit område, som opfylder dine behov og som er ledig. Kontakt dem for at arrangere et Møde & Hils så i kan lære hinanden at kende. Hvis hundepasseren selv har en hund, kan jeres hunde blive sikkert introduceret til hinanden.

Betal via Pawshake: Hvis i kommer godt ud af det sammen, kan du booke og betale sikkert og nemt via Pawshake.

Gode råd til hundepasningen:

 • Hvis hundepasseren henter og bringer din hund fra hjemmet, så vær sikker på at give dem en nøgle til dit hus eller lejlighed.
 • Lad dem vide hvor de kan finde eller hvad de skal medbringe til hunden i løbet af dagen, f.eks. halsbånd eller sele, snor, legetøj, tæpper osv.
 • Del med dyrepasseren de ord som din hund kender, ligeledes enhver information som er relevant for din hunds daglige liv.
 • Lav præcise aftaler omkring hvad din hundepasser bør og ikke bør gøre med din hund. Vil dagplejen inkluderer en gåtur eller noget træning? Hvilke aktiviteter kan din hund lide?
 • Hvis hundepasseren tilbyder dagpleje for mere end en hund, sørg for at introducere alle hunde sikkert til hinanden.

Følg med i hvad Fido laver: Hvis du har lyst til at følge med i din hunds eventyr mens han/hun er i dagpleje, kan du spørge hundepasseren om at sende beskeder og billede opdateringer via Pawshake hjemmesiden eller app'en.

Hvorfor Hundedagpleje via Pawshake?

Troværdige, godkendte og forsikrede: På Pawshake kan du finde pålidelige og godkendte hundeluftere i dit område. Din hund er dækket af vores Kæledyrsforsikring under hele opholdet med dyrepasseren.

Ingen grund til dårlig samvittighed: En dedikeret hundepasser kan være et rigtig godt alternativ til at spørge din nabo eller svigermor om at passe din hund i løbet af dagen. Mange hundeejere føler det er pinligt at spørge deres venner eller familie om at tage sig af deres hund. En Pawshake hundepasser vil med glæde hjælpe dig!

Skræddersyet til din hunds behov: Mens en kommerciel hundedagpleje kan tage mange hunde i timen, vil de fleste hundepassere på Pawshake, kun tage en eller få hunde om dagen. Dette betyder at din hund vil få mere personlig opmærksomhed og også mere ro, da det kan være utrolig energidrænende at være omkring mange hunde i dagplejen. En hund behøver alligevel 14 til 18 timers søvn pr. dag.

Din hund kommer ikke godt ud af det med andre hunde? Led efter en dagpleje som ikke har deres egen hund eller kun tager en hund ad gangen.

Din hund er meget energisk og behøver ekstra lange gåture? Arranger det med din hundepasser.

Din hund behøver regelmæssig medicinering eller har brug for at blive fodret i løbet af dagen? Dette kan din hundepasser også sørge for.

Den sjove og kærlige hundedagpleje tilbudt af Pawshake dyrepassere, tager hver enkelt hunds behov i betragtning!

Pawshake Garanti

 • Lokale dyrepassere
 • Fuld forsikret
 • Ro i sindet

Folket bag Pawshake er klar til at hjælpe.

Kontakt os