Sådan holder du Valentinsdag med dit kæledyr

Author picture Marte

Sådan holder du Valentinsdag med dit kæledyr 

Lige meget om du er i et forhold eller er single, så fortjener alle en valentinsdag fyldt med kærlighed. Her får du 7 skønne måder at bruge dagen sammen med din yndlings pelsede ven. 

1) Gåture: Start dagen med en rolig spadseretur. Hvis det er en blæsende og kold dag, så gør turen hyggelig med ekstra varm påklædning og en termokande med noget varmt at drikke. 

2) Bagedag: Bag lækkerier til dig og dit kæledyr. Her finder du opskrifter på hundegodbidder som er nemme, hjemmelavede og uden tilsætningsstoffer. 

3) Filmaften: Bestil take-away mad, hyg dig på sofaen med dit kæledyr, og se film med dyretemaer. Gode forslag kunne være: Beethoven, hund og kat imellem, lady og vagabonden, kæledyrenes hemmelige liv… alle de gode klassikere! 

4) Hjemmeforkælelse: Hold en luksuriøs hjemmespa med dit kæledyr. Giv dem et bad og børst deres pels igennem, imens kan du bruge en god ansigtsmaske til dig selv. 

5) Doner til dyrevelfærd: Spring over valentinsgaverne og vis i stedet noget omsorg og kærlighed ved at donere pengene til en lokal eller udenlandsk dyreorganisation. 

6) Photoshoot: Tag nogle gode billeder af dit kæledyr som du kan printe ud og hænge op i hjemmet. Her er nogle gode råd til at tage billeder.

7) Tag ud at spise: Har du en aftale med den der helt særlige person? Find en passer på Pawshake og forkæl din hund med en kærlig og erfaren person, som vil være dens nye ven for aftenen. 

Du ønskes en fantastisk valentinsdag, hvor kærlighed, kæledyr og alle de gode ting i livet skal fejres <3 

Vis os et billede af dit kæledyr som hygger sig ved at tagge os på Instagram @pawshakescandinavia! Vi glæder os!