Job for dyreelskere

Author picture Pawshake  - opdateret: 29/09/2015

Dyrlæger, hundefrisører, hundetrænere... Vi kender dem allerede. Men er der andre job som omhandler dyr som bare er lidt anderledes? Vi lister 5 af dem her!

1. Kæledyrsforsikrer

Naturligvis vil du gerne pleje for dit kæledyr på den bedste måde, men det kan hurtigt gå hen og blive dyrt. Særligt en tur til dyrelægen kan være meget omkostelig. Mange danske forsikringsselskaber har set dette behov på markedet og udvidet deres tjenester med omfattende kæledyrsforsikringer. Priserne varierer fra 900-2500 kr. årligt, alt efter om du har brug for en livsvarig forsikring eller begrænset til et bestemt antal leveår. Forsikringen et stort hit blandt kæledyrsejere! Måske er dette det job du har ventet på hele dit liv? :)

2. Hunde - og kattemads smager

Troede du at kæledyrenes fremtidige mad kun blev smagt til at hunde og katte? Tro om igen! Foder til kæledyr er også blevet evalueret af mennesker. Hvis dette har fanget din interesse, så er der gode nyheder: det betaler ret godt. Ulempen (og hvorfor det betaler så godt) er at du bliver nødt til at være villig til at spise tørfoder med, bl.a. animalske proteiner fra indvolde og kadavere. Mmh mums...

3. Kæledyrspasser

Fra passion til arbejde! Kæledyrspasning er et fantastisk alternativ til kenneler, da dit kæledyr vil bo i et privat hjem med dyreelskere. Du har ikke nogle kæledyr men ville elske at have en hund eller kat på besøg en gang imellem? Så bliv dyrepasser på Pawshake! Spoiler alert: det er et virkelig hyggeligt job som du nemt kan blive afhængig af!

4. Dyrepsykolog

Dyr har også følelser ... Og dyrepsykologer sørger for, at dyr bearbejder deres psykologiske problemer. Kunne du tænke dig at være med til at løse adfærdsrelaterede problemer i hunde? Så er dette jobbet for dig! 

5. Stewardesse hos Pet Airways

Efterlade din hund i lastrummet på et fly? Ikke tale om! Du kan istedet gå til et flyselskab der har særlig fokus på transportering af kæledyr: Pet Airways. Er det virkelig muligt at være stewardesse samtidig med at pleje for dyr? Det kan du tro det er! :)

Har du også lyst til at blive kæledyrspasser? Opret en profil i dag på Pawshake!

Billeder via pinterest.com