Fanatisk omkring hunde? Så bliv hundepasser!

Author picture Pawshake  - opdateret: 19/06/2016

Elsker du hunde og vil gerne kombinere arbejde med din passion for dyr? Pawshake gør det muligt! Alt du behøver, er at oprette en profil på Pawshake hjemmesiden og du kan begynde at tilbyde dine tjenester som hundelufter eller hundepasser. Men før du starter, ved du egentlig hvad det indebærer? Og har du hvad det kræver for at blive en ansvarlig hundepasser? Opfyld de 5 krav forneden og du vil være den perfekte kandidat!!

1) Du har erfaring med hunde
Uanset om du har haft en lille gravhund som barn eller været omgivet af hunde hele dit liv, og endda måske arbejdet på et dyreinternat: fremhæv din erfaring på din profil. Glem ikke, at der er mange forskellige typer hunde som har brug for en hundepasser, så der er med garanti nogle der vil passe til din viden og erfaring. Inkluder hvad du ved omkring hunde og deres adfærd, og hvordan du planlægger at pleje for de hunde som du passer. Vis hvad du kan tilbyde og vær ærlig omkring det.

 Line og Anna tilbyder hundepasning i København!

2) Du kender dine egne grænser
Små søde hunhunde: disse er barnemad for enhver hundepasser. Men kan du også håndtere store og stærke hanhunde? Eller stædige vovser med masser af energi? Vær ærlig med dig selv omkring din viden og erfaring. Nogle hunde er bange, kommer ikke godt ud af det med andre hunde, prøver at løbe væk osv., mens andre er stædige, uforudsigelige, stressede eller  aggressive. Tænk grundigt over, om du er en "bestemt" og selvsikker hundepasser som ved nok omkring hundeadfærd for at kunne håndtere stærke personligheder.

Sarah er hundepasser i Ålborg


3) Du har mange hundevenlige ruter i dit lokalområde
Hunde har brug for at blive luftet 3 til 4 gange om dagen. Er der nok parker, fritløbsområder eller passende hundeluftnings ruter i dit område?

4) Dit hjem er både sikkert og rart for hunde at være i
Naturligvis er dette irrelevant for dem som kun tilbyder hundeluftning. Men hvis du planlægger at tilbyde hjemmepasning af hunde en gang imellem, er dette utrolig vigtigt. Du bør sørge for, at der er masser af god plads for dine hundegæster at snuse omkring på, at der ikke er for mange (forskellige typer af) kæledyr i dit hjem, at de aldrig er ladt alene hjemme sammen og at det er okay at der kommer lidt sjove mærker på din sofa eller dit tæppe. Med andre ord, dit hus bør være hunde-sikkert og et ærligt 'hjem væk fra hjem' for din hundevenner!

Maria er hundelufter i København!

5) Du er ansvarlig og god til at kommunikere
Det kan være utrolig svært for en hundeejer af efterlade deres pelsbarn med en fremmed person. Troværdighed er derfor den vigtigste egenskab for en dyrepasser. Som hundepasser er du ansvarlig for hundens velbefindende under hele dens "ophold". Det skal være muligt for hundeejeren at kontakte dig på alle tidspunkter og du bør vide hvad du skal gøre i tilfælde af uheld. Du bør også svare hurtigt på beskeder, være tydelig og høflig i din kommunikation, svare på spørgsmål og vise en personlig interesse i både hund og ejer. Vi anbefaler at du sender daglige beskeder og billede-opdateringer via app'en under hele opholdet. Dette forsikrer hundens ejer om, at den er i gode hænder, glad og komfortabel i din pleje. 

Opfylder du de 5 krav foroven og vil du gerne blive hundepasser? Pawshake fællesskabet venter på dig! Opret profil her.