De mærkeligste hunderacer i verden

De mærkeligste hunderacer i verden

06/10/2015

En hund med en dobbelt næse? En hund med pels der gror den modsatte retning? Der er mange forskellige hunderacer! Vi viser dig nogle af de mærkeligste i verden!

Catalburun

Catalburun hunden er en af de få hunderacer der har en split næse. Den har også utrolig særlige ører som er store i forhold til resten af kroppen. Racen er oprindeligt fra Tyrkiet hvor den blev brugt som jagthund.

Mudi

Denne Ungarnske hyrdehund er ligeså aktiv som den er alsidig. Mudi hunden er en dygtig jagt - og hyrdehund. Som kæledyr er den gladest når den kan få lov til at løbe frit og udforske naturen.

Svensk Vallhund

Den svenske Vallhund er utrolig atletisk og adræt. Den har traditionelt været brugt til at drive kvæg. Den findes i mange forskellige farver og med forskellige længder af hale, fra fuld krøllet hale til ingen hale overhovedet. Sødt!

Catahoula Leopard Hund

Denne plettede Catahoula Leopard hund er formentlig en af de første racer opdrættet i USA. Racen blev opkaldt efter Catahoula Sognet i Louisiana og blev tidligere brugt til at jage vildsvin.

Thai Ridgeback

Thai Ridgeback hunden var i lang tid ukendt for de fleste mennesker, men stiger nu i popularitet. Hvad er det mest unikke ved den? En del af pelsen på ryggen vokser i den modsatte retning, ligesom med Rhodesian Ridgeback.

Selvom disse hunde kan se meget mærkelige ud, så betyder det jo faktisk ikke spor hvordan vores pelsven ser ud, gør det? Vi elsker dem og synes de er smukke uanset hvad! :-)

Billeder via Flickr.com