De bedste hundevenlige steder i København

De bedste hundevenlige steder i København

21/10/2015

Det er dejligt når man har mulighed for at tage sin firbenede ven med på tur i byen eller mødes med andre hundeejere på Danmarks grønne områder. Heldige er vi, at der er mange gode steder hvor hunde kan medbringes. De fleste steder skal du have din hund i snor, men der er også mange steder hvor de kan løbe frit!

Her har vi samlet vores bud på de bedste hundevenlige steder i København

dog-937193_640.jpg

Amager Strandpark - Egen hundestrand for de firbenede

Amager strandpark har masser af plads at boltre sig på. For to - og firbenede. I 2015 startede et forsøg om et særligt fritløbsområde for hunde. Her kan du lade Fido løbe løs og hilse på nye pelsvenner. Om sommeren kan i nyde en badetur sammen!

Station 3 i Amager Strandpark for enden af Jollevej

Læs mere her: Ordensregelmentet for hunde

Kalvebod Fælled - Fritløbsområde, bademuligheder og smukke udsigter

Her finder du gode muligheder for leg og løb med Fido. Mød masser af glade vovser og friske hundeejere. Den lange strækning langs Kalvebod Fælled fra Ugandavej og et par kilometer sydpå er fritløbsområde for hunde. Godt skiftende naturområde med 4 kunstigt anlagte bakker, som bruges til kælkebakker om vinteren. Nyd den fine udsigt over København og Ørestad, og når man er heldig, forbipasserende hjorte - og dådyrflokke!

Ugandavej 190, 2770 Kastrup (Vestamager station -  2 km gåtur derfra)

http://www.hundeskovene.dk/hundeskove/frilobsomrade-ved-kalvebod-faelled/

Hotel Skt. Petri - En helt egen kokkens menu for din hund

Hotel Skt. Petri København tilbyder et såkaldt Pet Pampering Programme hvor din vovse forkæles med snacks og godteposer, speciallavede hundekurve og legetøj. Og hvis han føler sig ekstra sulten, kan i vælge en god ret ud fra kokkens hunde-menu!

Krystalgade 22, 1172 København K

sktpetri.com/da

small-dog-750607_640.jpg

Bernstorffsparken - Grønt paradis for to - og firbenede

Ved Bernstorff Slot finder du både en ‘hundeskov’ og stort grønt areal hvor din hund kan løbe løs og snuse om kap med de andre glade vovser. Ved Rosenhaven og Svanesøen skal du dog have din hund i snor. Vær ligeledes opmærksom på mange mennesker i weekenden. Når i trænger til en tår vand og pause, kan i sætte jer ved den hyggelige cafe “Den gule svenske villa”. Dette er et sandt idyl for hundejere.

Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

http://www.kobenhavnergron.dk/place/bernstorffsparken/


Allégade Café - Få minutters gang fra Frederiksberg Slotshave og Søndermarken

Nyd et pitstop på Allégade 10, få en god kop kaffe eller traditionel dansk frokost. Meld din ankomst med Fido i forvejen, og du kan få et roligt bord og en skål frisk vand. Måske også et par godbidder :) Efterfølgende kan i nyde en gåtur i Frederiksberg Slotshave (her med snor). Hvis i vil på en længere tur, kan i fortsætte til Søndermarken. Her findes et mindre fritløbsområde hvor hunden kan løbe løs.

Allégade 10, 2000 Frederiksberg

allegade10.dk

Valbyparken - på opdagelse i oplevelseshaverne

Stort og åbent sted hvor din hund kan løbe løs og nyde luft under ørene. Du kan finde mange små sjove oplevelseshaver hvor du og Fido kan gå på opdagelse, gemme jer og øve tricks. Vær opmærksom på familier der camperer i sommerhalvåret.

Hammelstrupvej 98, 2450 København

kk.dk/valbyparken

Ninas Naturcafé - En hyggelig og dyrevenlig oase i Allerød

Her er der virkelig mulighed for at nyde naturen og slappe af med en god dansk frokost, lavet med naturlige råvarer. Tag Fido med, dog i snor og kun når i er udenfor eller på terassen, og nyd udsigten til den omkringliggende skov og hestefolden.

Kongevejen 21, 3450 Allerød

www.naturcafe.dk

dogs-779899_640.jpg

 

Andre anbefalinger:

  • Fælledparken - i snor & hundeløbegård

  • Dyrehaven - hund i snor pga. de mange dyr

  • Assistens Kirkegård - i snor

  • Grønningen og Kongens Have i indre by - i snor

  • Nørrebroparken - i snor & fritløbsområde

  • H.C ØrstedsparkenDer er mange flere steder som hundegårde og fritløbssteder. Du kan læse mere her og ligeledes om reglerne.

Skal dig og din pelsven besøge en af disse steder? Så del jeres billeder med os på Facebook eller tag #pawshakevenner på Instagram. Vi glæder os til at høre om jeres eventyr! Har du ikke hund, så opret en profil som hundepasser og nyd en gåtur til en af disse hyggelige steder med din gæste-vovse.

God tur! :)