5 DIY legetøj til hunden

Author picture Pawshake  - opdateret: 13/09/2015

Du har netop investeret i det sejeste legetøj til din hund, men han foretrækker at lege med en hullet plastikpose eller en gammel sok. Lyder det bekendt? Du kan ligeså godt begynde at lave dit eget legetøj. Vi viser dig hvordan!

1. Vandflaske i en sok

Du skal blot putte en tom vandflaske i en gammel sok og binde en knude på den - færdig! Lyden af flasken der knaser, gør det interessant at tygge på.

2. PVC rør med godbidder

Bor nogle huller i et gammelt PVC rør, gem nogle godbidder indeni og se din hund prøve at fumle dem ud. Det er så sjovt!

3. Træktov lavet af fleece tæppe

Brug et gammelt fleece tæppe eller et par jeans for dette klassiske trække legetøj. Skær det ud i brede bånd og flet stramt sammen. Bind det til en robust knude i slutningen. Voila! Du kan endda binde en bold i det.

4. Godbidsdispenser

Denne hjerne teaser kræver lidt mere arbejde, men resultaterne er sjove! Tag noget snor og bind det op til to træer i din have, foreksempel. Sørg for at begge ender er fastgjorte i samme højde. I begyndelsen vil din hund omhyggeligt skubbe mod flasken med sin snude, men senere vil han bruge sine poter til at skubbe til flasken og få den til at snurre. Dette er en god måde at tilbringe tid sammen med din hund!

5. Pinata for hunde

Nej, vi laver ikke sjov! Find en papirspose frem og fyld den til randen med godbidder og papir. Hæng den fra en pind eller gren med et reb, så din hund kun lige kan nå den med snuden. Dette er god træning for din vovse!

Vi vil meget gerne høre hvilket af disse legetøjer du bedst kan lide! Har du tænkt dig at lave en af dem for din egen hund eller den hund du passer? Del resultatet på vores Facebook side! 

Er du kæledyrspasser på Pawshake endnu? Opret en profil i dag!