Pawshake logo

Find pålidelig hundepasning med overnatning tæt på dig

Download i AppstoreHent den i Google Play
Privat hundepasning med overnatning

Hundepasning med overnatning

Hundepasning med overnatning hos en kærlig sitter

Skal du ud at rejse, bygge om eller flytte? Så lad din hund slappe af i hyggelige og trygge rammer hos en sitter fra Pawshake imens.

Hos Pawshake er der tusindvis af dyreglade og godkendte hundepassere, der gerne vil åbne deres hjem og hjerte for din firbenede ven. Glem alt om larmende hundekenneler – giv i stedet din hund en tryg og dejlig ferie i familiære rammer.

Har du ikke prøvet hundepasning med overnatning før?

Nu skal du bare høre

Hvad er hundepasning med overnatning?

Pawshakes hundepasning med overnatning adskiller sig markant fra en klassisk hundekennel. Hos os bor dit kæledyr hjemme hos dyresitteren under hele bookingperioden, og får derfor masser af opmærksomhed og kærlighed – præcist som derhjemme.

Er hundepasning med overnatning det rigtige for din hund?

Vi har den perfekte løsning til din hund – uanset størrelse og temperament!

Hvalpepasning med overnatning

Hvalpepasning med overnatning er en oplagt løsning, når din hvalp stadig er ved at blive renlig eller af andre årsager har brug for konstant overvågning. Pawshake har mange erfarne medlemmer, der tilbyder hvalpepasning med overnatning i et trygt og sikkert miljø.

Hundepasning med overnatning for ældre hunde

Både hvalpe og ældre hunde har særlige behov, og kræver ekstra pleje og opmærksomhed dagen igennem. Når du booker personlig pasning med overnatning til din ældre hund, nyder den nøjagtig samme komfort og pleje som derhjemme.

Aktive hunde

Det er aldrig en god ide at lade aktive hunde være alene hjemme i længere tid ad gangen: de har alt for meget energi at brænde af, hvilket gerne går ud over dine nye sko eller møblerne. Få i stedet din hund passet i et sikkert og trygt miljø hos en erfaren Pawshake sitter, der kan give din hund masser af motion og opmærksomhed.

Hundepasning med overnatning for hunde med særlige behov

Hvis din hund lider af en sygdom, der kræver ekstra pleje eller overvågning under pasningen, bør du sætte sitteren grundigt ind i hundens behov og sundhedstilstand – din sitter vil gøre alt for at imødekomme din hunds unikke behov med kærlighed og tålmodighed.

Nervøse hunde

Hvis din hund er lidt til den nervøse side, bør du vælge en sitter uden egne kæledyr eller andre bookinger på samme tid. Nervøse eller angste hunde har det under alle omstændigheder langt bedre i et hyggeligt og hjemligt miljø end i larmende, ukendte omgivelser som f.eks. en hundekennel.

5-stjernede anmeldelser af hundepasning med overnatning

Læs rigtige anmeldelser fra andre tilfredse dyreejere

starstarstarstarstar
Hundepension
Jordi, 14-11-2018
Felicia is a super reliable, caring, responsible and responsive dog sitter whom I feel super comfortable with. My dog has enjoyed a lot staying with her, and she has taken great care of my dog. I will definitely look for her next time I need a dog sitter for my baby dog.
Læs mere om Felicia Högberg
starstarstarstarstar
Hundepension
Rachel, 24-10-2019
Isabel was an excellent host! She has a natural nack for caring for dogs. She is very kind and caring, and goes above and beyond to make sure your dog is happy. She asked lots of questions before my dog's stay to make sure she could look after him to the best of her ability. I received lots of pict ...
Læs mere om Whiskers And Tails Daycare
starstarstarstarstar
Hundepension
Kanae, 17-10-2019
Signe og Max er absolut den bedste hundepasser, som vi kunne ønske os til vores hunde. De er begge så søde, fleksibel, ansvarlige, aktiv, og vi kunne mærke at de elsker at passe på hunde! Vores to hunde havde så godt allerede deres første møde med Signe og Max, og blev dejlig træt hver dag, så de ...
Læs mere om Mini Hundeferie
starstarstarstarstar
Hundepension
Lena, 21-07-2018
Can only recommend Janet to anyone. She was great with my dog Leon, very spontaneous and flexible as I was looking for a dogsitter last minute. Her place is spacious and dogfriendly and you can tell how much she cares for the well being of the animal. she sent me daily updates and pics of Leon which ...
Læs mere om Dogwalker And Dogsitter In Kbh

Derfor er Pawshake unik

Din hund er i sikre hænder

Kæledyrsforsikring inkluderet

Når du booker gennem Pawshake platformen er dit kæledyr automatisk omfattet af vores premium kæledyrsforsikring, der dækker ulykker og sygdom under hele bookingperioden – uanset den valgte pasningstype og varighed.

Kæledyrspasning uden dårlig samvittighed

Sitterne hos Pawshake er dyrlægestuderende, pensionerede ægtepar eller unge familier, som elsker at hygge om hunde. Måske har du ikke lyst til igen-igen at bede familie eller venner om at passe dit kæledyr? Overlad i stedet opgaven til en af Pawshakes entusiatiske sittere!

Ekstraservices

Hvis du har brug for en specifik pasningsservice så som f.eks. hvalpepasning med overnatning, pasning med overnatning for ældre hunde, pelspleje eller medicinering, kan du bede din sitter om at udføre disse opgaver. Din hund får masser af kærlighed og opmærksomhed – præcist som derhjemme.

Hold kontakten

Bange for at savne din hund alt for meget, mens du er væk? Bare rolig: din sitter holder dig opdateret med beskeder og fotos af din hund, der rigtig hygger sig i de nye omgivelser. Du kan endda planlægge en sjov videosamtale med din hund!

Find den perfekte hundepasning med overnatning i dit lokalområde

Hundepasning med overnatning i nærheden af dig

Pawshake garantien

Du kan tage det helt roligt, for dit kæledyr er dækket af vores forsikring

Inklusive premium kæledyrsforsikring

Premium kæledyrsforsikring dækker dit kæledyr i tilfælde af sygdom eller skade og inkluderer desuden en ansvarsforsikring. Du betaler sikkert og enkelt online og er dermed automatisk dækket under hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i sikre hænder.

Lokale og godkendte sittere

Alle vores dyresittere er blevet testet og godkendt af vores specialister: mindre end 20% klarer sig igennem nåleøjet. Alle sitterne har en detaljeret profil på Pawshake, der indeholder personlige oplysninger og autentiske anmeldelser fra andre brugere. Det gør det nemt for dig at finde den passende sitter.

Ro i sindet

Vores dyreglade og erfarne sittere glæder sig til at passe og forkæle din kat, hund, kanin, fugl eller marsvin efter alle kunstens regler. Du kan glæde dig til daglige opdateringer og billeder fra din sitter under hele bookingperioden, uanset om der er tale om flere dages pasning med overnatning, pasning i dagtimerne eller bare en omgang hundeluftning. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Dyresitting med tilfredshedsgaranti

Hvis din valgte sitter alligevel ikke kan passe dit kæledyr som aftalt, gør vi alt for at finde en ny sitter til dig. Dette sker ganske vist meget sjældent, men vi er der for dig hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan fungerer det?

Pawshake gør det nemt!

1. Gratis personligt møde

Send en besked til din foretrukne sitter, og aftal et uforpligtende og gratis møde.

2. Book online

Book herefter sitteren enkelt og sikkert online, så aktiveres vores premium kæledyrsforsikring og online support automatisk.

Læn dig tilbage og slap af

Dit kæledyr er i sikre hænder. Din sitter sender dig løbende billeder og opdateringer under hele bookingperioden.

Alle serviceydelser

Find den løsning, der dækker netop dig og dit kæledyrs behov perfekt.

Pawshake appen

Tag din sitter med i lommen:

Download i AppstoreHent den i Google Play

Dyreejer

Har du brug for kærlig og kompetent pasning af dit kæledyr? Opret en profil hos Pawshake og find den perfekte sitter i dit nærområde.
Opret profil hos Pawshake som dyreejer

Dyresitter

Vil du gerne give en hjælpende hånd til travle dyrejere? Så bliv sitter hos Pawshake! Det er sjovt, fleksibelt og gratis.
Opret profil hos Pawshake som dyresitter

Ofte stillede spørgsmål om hundepasning med overnatning

Få svar på alle dine spørgsmål om hundepasning med overnatning

Hvad er hundepasning med overnatning?

Pawshakes hundepasning med overnatning adskiller sig fra traditionelle hundekenneler. I stedet for at være låst inde i en lille bur eller aflukke bor din hund bo hos sitteren i hjemlige omgivelser under hele bookingperioden. Dermed får din hund masser af opmærksomhed og forkælelse, præcist som derhjemme.

Hvem bor min hund hos?

Pawshakes kvalitetsteam gennemgår alle sitterprofiler personligt for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Hos Pawshake accepterer vi kun sittere med erfaring og/eller professionelle kvalifikationer inden for pasning og pleje af kæledyr. Alle bookinger foretaget gennem Pawshake er omfattet af Pawshake kvalitetsgarantien.

Du skal desuden aftale et personligt møde med din sitter inden booking. På den måde kan I tjekke om kemien passer, ligesom du her får mulighed for at fortælle sitteren om dit kæledyrs behov i detaljer.

Hvor bliver min hund passet?

Din hund bor hjemme hos sitteren. Sørg for at sætte sitteren grundigt ind i hundens behov og vaner forud for pasningen. Jo mere sitteren ved om dit kæledyr, jo bedre! På den måde kan sitteren tilrettelægge pasningen bedst muligt efter din hunds vaner og personlighed.

Hvordan vælger jeg den rigtige dyresitter?

Besøg sitterens profil for at læse nærmere om sitteren, vedkommendes hjem og erfaringer med kæledyr. Hvis sitteren virker som et godt match, er næste skridt at aftale et personligt møde. Brug det personlige møde til at tage et kig på sitterens lokalområde samt at teste kemien mellem sitteren og dit kæledyr

. Der er intet i vejen for at mødes med flere forskellige sittere. Uanset hvem du vælger er det vigtigt, at du og dit kæledyr føler jer godt tilpas i pasningsomgivelserne og kommer godt ud af det med sitteren. Først når dette er på plads er du klar til at booke.

Visit the pet sitter's profile and read about them, their home and experience. If it sounds like a good fit, request a free meet and greet. Take this time to have a look at the area that your pet will be spending time in as well observing how well your pet gets along with the sitter.

Feel free to reach out and meet a couple of pet sitters. It is important that you and your pet is comfortable with the environment and pet sitter before making a booking.

Hvad har min hund brug for under pasningen hjemme hos sitteren?

Vores sittere gør deres bedste for at din hund skal føle sig hjemme hos dem. For at lette denne opgave anbefaler vi dig at medbringe et par kendte og praktiske genstande hjemmefra, det kunne f.eks. være:

  • mad og godbidder
  • sele/halsbånd og snor
  • legetøj
  • mad- og vandskåle
  • kurv og tæpper
  • ængstelige hunde kan have glæde af lidt uvasket tøj med din duft for ekstra tryghed.

Fandt du ikke svaret?

Læs vores FAQ

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundepension