alternativ til hundepension

Alternativ til hundepension i dit nabolag?

Lad din hund bo med en kærlig familie mens du er væk

 • Et kærligt hjem og miljø uden bure.
 • Pålidelige, godkendte og forsikrede værtsfamilier
 • Ro i sindet med daglige billede opdateringer
 • Personlig opmærksomhed og motion
 • Reduceret risiko for at fange en kennel sygdom
 • Gratis omgang nus inkluderet!

Dyrepension

Hjemmepasning med Pawshake betyder at din vovse bor med en værtsfamilie for en bestemt tid, mens du er væk. Familien fodrer, går tur og giver din pelsven kærlig pleje mens du er væk. Helt ligesom du ville.

En god følelse i maven: I modsætning til en kennel, vil din hund ikke blive lukket inde i et bur. Den vil istedet have et ekstra hjem og blive en midlertidig del af en kærlig familie.

Hvorfor alternativ til hundepension?

Mens du er ude at rejse eller i tilfælde af en nødsituation: Der er mange mulige grunde til, at du kunne have brug for at få hjemmepasset din hund hos en dyrepasser. Som oftest, har du brug for nogen til at pleje for din hund mens du er ude at rejse, om det er forretningsreje, en forlænget familietur eller en afslappende ferie.

Andre grunde kunne være, at du skal på hospitalet eller du skal have lavet noget renovering i dit hjem som kan stresse din hund. Hvad end årsagen er, så kan du regne med din Pawshake hundepasser!

Din hund vil være taknemmelig: I modsætning til en kennel, så kan du vælge det perfekte match for din hund. Han vil gerne have en legekammerat, men bliver overvældet af de mange hunde som kommer og går i en kennel? Vælg i stedet en værtsfamilie som har en social og venlig hund. Din hund kommer ikke godt ud af det med andre hunde? Intet problem. Du kan også finde en familie som ikke har deres egen hund.

Særlige behov? Helt okay! Hjemmepasning tilbyder et kærligt, sjovt og et sikkert miljø hvor alle dine pelsvenner bliver taget i betragtning. Den rette hundepasser er den bedste løsning for enhver hund, selv dem med særlige behov.

Hvordan fungerer alternativ til hundepension?

Gratis Møde & Hils: Det første skridt er at søge efter en vært i dit område, som er ledig og passer til dine behov. Kontakt dem og arranger et Møde & Hils så i kan lære hinanden at kende og sikkert introducere jeres hunde til hinanden, hvis værten selv har hund. I kan endda arrangere et kort prøve-ophold.

Betal via Pawshake: Hvis i alle kommer godt ud af det sammen, så book og betal via Pawshake. Sørg for at lave præcise aftaler omkring alt det der er vigtigt for dig og din hund.

Gode råd til hjemmepasningen:

 • Når du afleverer din pelsven, så medbring de ting som han har brug for under opholdet, såsom seng, foder, snor, godbidder, legetøj og medicin, hvis det skulle være nødvendigt.
 • Fortæl værten de vigtigste stikord som din hund kender.
 • Husk at give værten et telefonnummer i tilfælde af nødsituation og detaljer på din hunds dyrlæge. Bare så i er på den sikre side.

Følg med i hvad Fido går og laver: Mens din hund bor med værten, vil du modtage daglige beskeder og billede opdateringer via Pawshake hjemmesiden eller app'en. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig og kan slappe af hvor end du er.

Hvorfor Alternativ til hundepension via Pawshake?

Pålidelige, godkendte og forsikrede: På Pawshake kan du finde troværdige og godkendte hundepassere i dit område. Din hund er dækket af vores kæledyrsforsikring under hele opholdet.

Ingen grund til at have dårlig samvittighed: En dedikeret kæledyrspasser kan være et godt alternativ til en ven eller slægtning som ser efter katten, da mange katteejere er flove over at spørge dem om at gøre det, og de kan nogle gange være mindre omhyggelige.

Pawshake Garanti

 • Lokale dyrepassere
 • Fuld forsikret
 • Ro i sindet

Vi elsker at se billeder af vores medlemmer og kæledyr. Del dine billeder og historier og måske vil du blive udvalgt på denne side.

Folket bag Pawshake er klar til at hjælpe.

Kontakt os