Vores historie

Vores historie

Labradoren Ibeau

Pawshakes medstifter Dries Couckes liv blev vendt på hovedet i 2009, da hans far Luc Coucke (afgik ved døden i 2012) blev diagnosticeret med lungekræft, i en alder af 60 år. I løbet af de talrige sessioner med kemoterapi, forsøgte Dries og hans to brødre at støtte deres forældre det bedste de kunne. Alligevel stod det snart klart, at hans forældres labrador Ibeau, ville få brug for nogen til at tage sig af ham. Desværre kunne Dries ikke pleje Ibeau, fordi han ikke kunne sammen med hans gravhund, Brownie. Ydermere, var Dries´ to brødre lige blevet fædre, og de kunne derfor heller ikke tage ansvar for Ibeau. 

Dries vidste, at der et eller andet sted i hans omgangskreds måtte være en hundeelsker, der midlertidigt kunne tage sig af Ibeau. Men udfordringen var at finde denne person. Så tilbage i 2010 fik Dries idéen om Pawshake fra et indlæg på pets.be Facebookside, som er det online dyrefællesskab han grundlagde i 2002 (du kan stadig læse det originale indlæg).

Fællesskabet reagerede prompte med entusiasme og positivitet. Idéen med Pawshake var født!

To grundlæggere med en fælles lidenskab

Dries Coucke (til venstre) & Tanguy Peers (til højre)

Idéen blev hængende i Dries´ tanker men fik fart på i 2013, da han talte med Tanguy Peers, en tidligere kollega fra eBay. Drevet af deres fælles passion for at bruge Internettet til at skabe meningfulde relationer, begav de sig ud på en iværksætterrejse for at bringe Pawshake til verden, og for at forbedre kæledyrs og deres ejeres liv. Den rejse fortsætter idag. 

Den tredje grundlægger: Pawshakes fællesskab

Dries og Tanguy har over 25 års erfaring i at udvikle fællesskaber online, for at forbedre velfærden for kæledyrene og deres ejere. Men, i hjertet af dette projekt findes selve fællesskabet. Uden støtten og anbefalingerne, ville Pawshake aldrig har set dagens lys. Dries and Tanguy takker jer alle for jeres interesse, og inviterer jer til at blive medlemmer af Pawshake-fællesskabet, ved at tilmelde sig på hjemmesiden og besøge Pawshakes Facebookside.