Hvorfor hedder vi Pawshake?

Hvorfor hedder vi Pawshake?

Pawshake-øjeblikket

Det er svært at glemme dét specielle øjeblik, hvor dyreplejer og kæledyr mødes for første gang. Måske kommer familiens hund springende fra haven og begynder omgående at lege med den nyankomne. Eller, måske hilser katten skeptisk på dyreplejeren, for til sidst at ende på skødet et par sekunder senere. Uanset hvordan det sker, markerer Pawshake-øjeblikket begyndelsen på et meningsfyldt venskab og samarbejdsrelation mellem ejer og dyreplejer. 

Ejere og dyreplejere - det gode match

Den bedste måde at vurdere hvor god en person er med dyr, er at se dem i aktion. Vi stræber med Pawshake-hjemmesiden efter at kopiere denne oplevelse online. Ved at gå på opdagelse i dyreplejernes profiler, er det let for enhver at få en klar fornemmelse af det gode match: 

  • Photos: Svarer dyreplejerens miljø til dit kæledyrs behov? Er der billeder af dyreplejeren, der tager sig af andre kæledyr? 
  • Beskrivelse: Har dyreplejeren gjort en indsats for at skabe en informativ og personlig profil? Hvad ligger til grund for at tilbyde deres ydelser på Pawshake?
  • Ekspertise: Ethvert kæledyr er unikt og har sin egen historie. Har din kat brug for en insulinsprøjte? Lider din hund af separationsangst? I "Specifikke kompetencer"-sektionen kan du læse mere om dyreplejerens ekspertise og beslutte dig for, om det er et godt match til dit kæledyr. 
  • Verificering: Hver tilmeldte dyreplejer på hjemmesiden, er verificeret af Pawshake. Denne verifikation kan ses i brugerens profil. 
  • Bedømmelser: Efter hver reservation bedømmer ejerne deres dyreplejer og sender derved en besked til fælleskabet om ydelsens kvalitet. Pawshake tager fællesskabets integritet meget seriøst, og i tilfælde af dårlige bedømmelser, kan brugerens profil slettes. 

Fra håndtryk til Pawshake

De to billeder nedenfor siger mere end 1000 ord:

Interesseret i at møde andre Pawshake fans? Besøg os på Facebook