Hvordan fungerer Pawshake?

Hvordan fungerer Pawshake?

1. Find elskværdige dyreplejere i dit nærområde 

Takket være Pawshake, kan du nu finde verificerede dyreplejere i dit nabolag, der kan tage sig af dit kæledyr, når du ikke kan. En simpel søgning gør det muligt at finde dig en værtsfamilie, der vil tage imod dit kæledyr, eller en dyreplejer passer dit kæledyr i dit eget hjem. Du skal bare indtaste dit bynavn eller postnummer, for at finde betroede dyreplejere i dit nabolag. 

2. Gennemse dyreplejernes profiler og kalender

Du har valgmuligheder. Find de mest lovende dyreplejere, og tjek om de er ledige direkte på deres profilside. Udover at sikre dit kæledyr er godt mæt og har fået motion, tilbyder nogle dyreplejere ekstra ydelser som fx klipning eller træning. Hvor fedt er det? 

3. Kontakt dyreplejeren

Du har læst dyreplejerens profil og alting ser lovende ud. Ræk ud nu, ved at klikke på "kontakt mig"-ikonet. Stil dyreplejeren spørgsmål og forklar din pelsede vens unikke behov. For at sikre et godt match, kan du organisere et møde & og hilse på, for at sikre dit kæledyr og dyreplejer kommer godt ud af det sammen. 

4. Book og betal online

Du har fundet den perfekte dyreplejer! Det næste skridt er at bekræfte din reservation online. Vælg den service du ønsker, opholdets længde og oplys om eventuelt særlige behov dit kæledyr måtte have. Du kan betale med et kreditkort eller PayPal ved at bruge vores sikre platform. 

5. Bekræftelse

Inden 24 timer vil dyreplejeren bekræfte din reservation. 

6. Glade kæledyr giver ro i sindet 

Med billeder og opdateringer leveret direkte til din telefon, kan du være sikker på, at dit kæledyr nyder sit ophold. Selvfølgelig er kommunikationen mellem dig og din dyreplejer altid åben. 

7. Femstjernet bedømmelse

Din anmeldelse har værdi. Nær opholdets afslutning, kan du give en bedømmelse, så fællesskabets medlemmer kan identificere de bedste værtsfamilier og dyreplejere til fremtidige ophold. Lad os sammen bygge et levende og pålideligt dyreplejerfællesskab.