Hvor blive vært?

Hvad er fordelene ved dyrepleje?

Udover herligt selskab med dejlige kæledyr, er her nogle gode grunde til at give en hånd som dyreplejer til andre kæledyrsejere i dit område. 

Bring nyt liv til dit hjem

Bliv mødt af en yndig logrende hale, en legesyg hund eller kæl lidt med en spindende killing. Dyrs varme og energi er en vidunderlig ting, der puster friskt liv i dit hjem. 

Vælg det rigtige dyr

Som sitter hos Pawshake har du fuld kontrol over hvilke dyr, du vil lade ind i dit hjem. Vælg det kæledyr som er rigtigt for dig og din situation, for at få en meningsfuld og berigende sitter oplevelse.

Mød nye mennesker

Opbyg et tillidsfuldt forhold med ejeren, som betror dig med deres elskede kæledyr. Samtidig kan du nyde den nye opmærksomhed, som du vil tiltrække fra dem omkring dig, med din nye pelsede ven! 

Nyd kvalitetstid med hele din familie

Ud over al det sjov du kommer til at have med dine nye dyregæster, giver dyrepleje også børn chancen for at have det sjovt med en entusiastisk dyreven, og de lærer samtidig om det store ansvar at tage sig af et kæledyr, uden de langvarige forpligtelser! 

Supplement til din indkomst

Dyrepleje betyder ikke kun, at du kan forkæle en pelset ven med kærlighed og pleje, men det åbner også op for, at du bliver betalt for at gøre noget du elsker. Fordi du selv bestemmer din tidsplan og pris, har du fuld fleksibilitet, så det fungerer på dine betingelser. 

En ny potentiel dyreven til dig eget kæledyr

Selv hvis nogen kæledyr ikke kan lide andre dyrs selskab, vil andre sociale dyr være himmelhenrykte over at have fundet en ny dyreven. Takket være Pawshake, er det muligt på forhånd at arrangere et møde med en potentiel dyreven, så de kan lære hindanden at kende. Glem ikke at tilføje dine egne husdyr, så alle der søger efter en sitter, er bevidste om deres tilstedeværelse.

Du tager dig af din dyregæst - vi tager os af resten!

Vi ved det tager hårdt arbejde og viljestyrke at tage sig af et kæledyr, så derfor har vi sørget for at gøre resten. Lige fra gratis opsætning af profil på hjemmesiden, til ukomplicerede reservationer og betalinger.

Tilmelding som dyreplejer er nemt:

1. OPRET DIN GRATIS PROFIL

Dette trin tager kun et par minutter, og du kan altid ændre din profil senere. Glem ikke at have et par gode billeder klar. Venligst udfyld hele din profil og inkluder billeder af høj kvalitet, så Pawshake-fællesskabet kan lære dig at kende, og opbygge tillid til dig som sitter. De bedste billeder viser ikke kun dig alene, men viser også kæledyr, og de omgivelser du tilbyder potentielle nye dyregæster.

2. FASTSÆT DIN PRIS

Du og kun du kan fastsætte prisen for dine ydelser. Når du sætter prisen, så glem ikke at tage hensyn til bidraget til Pawshake. 

3. BEGYND DIN PASNING

Vent på at anmodningerne ruller ind, og vælg dem der passer dig bedst for at komme igang.

TILMELD DIG SOM DYREVÆRT

Vores kundeservice er klar til at besvare alle dine spørgsmål.